ΑΜΘ: Οι πρόεδροι των ΔΕΕΠ της ΝΔ εμπιστεύονται τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη εξέφρασαν σε τηλεδιάσκεψη που είχαν οι πρόεδροι των ΔΕΕΠ της Νέας Δημοκρατίας στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Οι κ.κ. Αλέξανδρος Γεωργιάδης (Δράμα), Άκης Παρασκευόπουλος (Έβρος), Μπάμπης Δράκος (Καβάλα), Κώστας Πυλαρινός (Ξάνθη) και Ιωάννης Βεζυργιαννίδης (Ροδόπη) συμφώνησαν ότι “σχετικά με το θέμα που έχει ανακύψει με τη δομή́ στο Φυλάκιο Έβρου και έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη , η πολιτική της Κυβέρνησης μας, με τον ευρύτερο αμυντικό σχεδιασμό που υλοποιείται, δεν θα επιτρέψει σε καμία περίπτωση την μεταβολή στην  πληθυσμιακή σύνθεση της περιοχής και θα θωρακίσει ακόμα περισσότερο την αποτρεπτική μας δυνατότητα απέναντι στους σχεδιασμούς της Άγκυρας”

Παρά ταύτα, δεν εξηγούν από που προκύπτει αυτή τους η βεβαιότητα ούτε μοιράστηκαν σχετικές πληροφορίες, ούτε επικαλέστηκαν κάποια επικοινωνία με τον πρωθυπουργό ή το περιβάλλον του.

Συνεπώς θα μπορούσε κάποιος να υποθέσει ότι αυτός είναι απλά ο ευσεβής τους πόθος, εν τούτοις η πράξη θα δείξει τελικά τι ισχύει και τι όχι.

Η τηλεδιάσκεψη έγινε την Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021 παρουσία του Αναπληρωτή Γραμματέα Οργανωτικού Β. Ελλάδος Κωνσταντίνο Φωτίου και των συντονιστών των οργανώσεων Έβρου- Ροδόπης Δημήτρη Χατζίδη  και Καβάλας – Ξάνθης – Δράμας Γεώργιο Λυπηρίδη,