Αλεξανδρούπολη: Μία τρόφιμος του Γηροκομείου ασθενεί σοβαρά από κορωνοϊό

Με μία τρόφιμο να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, έχοντας προσβληθεί από τον κορωνοϊό, ξεκίνησε η εβδομάδα για τα δύο Γηροκομεία της πόλης, που λειτουργούν υπό την αιγίδα της Ι.Μ. Αλεξανδρούπολης.

Στο εξής, η καθημερινή ενημέρωση, θα γίνεται σε εβδομαδιαία βάση (κάθε Παρασκευή), ενώ σύμφωνα με την πιο πρόσφατη ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της Μητρόπολης, η κατάσταση έχει ως εξής:

Στο Σταυρίδειο Ίδρυμα χρονίως πασχόντων «Ο Άγιος Κυπριανός» έγινε ιατρική επίσκεψη και δεν υπάρχει κάποια διαφοροποίηση από τις προηγούμενες ημέρες και δεν υπάρχει εντός του Ιδρύματος λοιμωξιογόνος εστία. Αναμένουμε τα αποτελέσματα του ΕΟΔΥ από τα τεστ ανίχνευσης που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή.
Στο Ιωακείμειο Γηροκομείο οι εντός του Γηροκομείου ασθενούντες τρόφιμοι είναι σε καλή κατάσταση, ενώ για την κατάστασή τους ενημερώνεται συχνά μέσα στην ημέρα ο υπεύθυνος ιατρός. Η τρόφιμος που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο είναι σε σταθερά σοβαρή κατάσταση. Η υγεία του υπαλλήλου μας που νοσηλεύεται κι αυτός στο Νοσοκομείο βελτιώνεται διαρκώς.
Σημειώνεται ότι τις προηγούμενες ημέρες, ένας τρόφιμος του Γηροκομείου κατέληξε από τη νόσο Covid-19. Καταγόταν από το βόρειο Έβρο και ήταν 92 ετών.