Πόλη & Πολίτες: “Το ΔΣ να υιοθετήσει ψήφισμα συμπαράστασης και έμπρακτης βοήθειας στο δοκιμαζόμενο λαό της Αρμενίας”

Συνεχίζεται για άλλη μια μέρα η εγκληματική επίθεση των Αζέρων, στο Ναγκόρνο Καραμπάχ, με την υποστήριξη της Τουρκίας, του γνωστού ταραξία της περιοχής, που στέλνει τζιχαντιστές μισθοφόρους από τη Συρία και την Λιβύη.   

Σαν Έλληνες που ζούμε στην πιο ακριτική περιοχή της Πατρίδας μας, έχοντας βιώσει επανειλημμένα τις απειλές και τις προσπάθειες παραβίασης της εδαφικής κυριαρχίας και της ελευθερίας του τόπου μας, στον διωγμό και τον αφανισμό των προγόνων μας, δε μένουμε αμέτοχοι ή απαθείς στην λαίλαπα του πολέμου και τον βομβαρδισμό οικισμών με άμαχο πληθυσμό.   

Η παράταξη μας, “Πόλη & Πολίτες”, στεκόμαστε στο πλευρό του δοκιμαζόμενου Αρμενικού λαού, αρωγοί σε κάθε προσπάθεια βοήθειας και ενίσχυσης στον αγώνα του για επιβίωση.   

Δίνουμε την μάχη για την διασφάλιση ενός ειρηνικού μέλλοντος στην περιοχή, να σταματήσει η τραγική γενοκτονία που προωθεί άλλη μια φορά η Τουρκία.   

Καλούμε τη Δημοτική αρχή και σύσσωμο το Δημοτικό συμβούλιο, να υιοθετήσουν ψήφισμα συμπαράστασης και έμπρακτης βοήθειας στο δοκιμαζόμενο λαό της Αρμενίας. Να καταγγείλουν την στρατιωτική εισβολή, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες για την ευαισθητοποίηση φορέων και της κυβέρνησης. 

 

 

 

    Αλεξανδρούπολη, 17.10.2020 

        Δημοτική παράταξη Αλεξανδρούπολης 

        «ΠΟΛΗ & ΠΟΛΙΤΕΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΑΜΠΑΚΗΣ»