Φέρες ώρα μηδέν: Οι πολίτες συγκεντρώνονται και διεκδικούν

Συγκέντρωση με θέμα το μέλλον της πόλης και της περιοχής τους οργανώνουν την ερχόμενη Κυριακή στις 18.00 το απόγευμα πολίτες – κάτοικοι των Φερών στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης.

Η συγκέντρωση οργανώνεται από ανεξάρτητους -όπως αυτοαποκαλούνται- πολίτες με μόνο στόχο το μέλλον της πόλης, το οποίο εκτιμούν ότι δεν έχει θετικούς οιωνούς δεδομένης της κατάστασης που επικρατεί. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του “R” στην έναρξη της συγκέντρωσης θα οριστεί μία τριμελής ή πενταμελής επιτροπή, η οποία θα συντονίσει τη συζήτηση και θα αναλάβει να επικοινωνήσει τα συμπεράσματα και τις τυχόν προτάσεις που θα διαμορφωθούν.

Ανάμεσα στα ζητήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία, είναι το Σφαγείο και οι εξελίξεις για την κατασκευή και λειτουργία του (αν υπάρχουν και ποιες είναι αυτές), το μέλλον της Γεωθερμίας και της Τηλεθέρμανσης στην περιοχή τους, η αποψίλωση των υπηρεσιών σε ανθρώπινο αλλά και σε υλικό δυναμικό και εν τέλει και ο “αυτοπροσδιορισμός” τους, αφού το αίτημα μιας μερίδας κατοίκων περί δημιουργίας σε συνένωση με το Τυχερό δεν έχει πάψει να υφίσταται.