Τροχαίο με 11 παράτυπους μετανάστες τραυματισμένους στην Αγνάντια του Δήμου Αλεξανδρούπολης

Ένα τροχαίο ατύχημα στο οποίο τραυματίστηκαν 11 άτομα όλοι/ες παράτυποι μετανάστες σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης όταν όχημα που τους μετέφερε στην ενδοχώρα εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε σε χαντάκι στην είσοδο του οικισμού Αγνάντια του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το συμβάν σημειώθηκε λίγο μετά τις 9 το πρωί, ενώ κανείς εκ των τραυματιών δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του/της.

Η διαχείρισή τους από το Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης πλέον πρέπει να γίνει με συγκεκριμένο τρόπο καθώς τα ιατρικά πρωτόκολλα ελέω πανδημίας είναι αυστηρά και πρέπει πρωτίστως να ελεγχθούν για κορωνοϊό.

Οι κάτοικοι του οικισμού, εν τω μεταξύ, δηλώνουν την αγανάκτησή τους και ζητούν ένταση της αστυνόμευσης καθώς το περιστατικό θα μπορούσε να είχε θέσει σε κίνδυνο ακόμη και τις ζωές μικρών μαθητών που περίπου την δεδομένη ώρα μετακινούνται στα σχολεία τους.

Η κινητοποίησης της Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ έγινε αντιληπτή στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης, από όπου και η φωτογραφία του κειμένου.