Δωρεάν εξέταση αντισωμάτων για Αστυνομικούς από το Διαγνωστικό κέντρο Δημόκριτος

Η Ένωση μας έπειτα από επικοινωνία, πραγματοποίησε συνάντηση την Τρίτη 4 Αυγούστου 2020 με την υπεύθυνη του Διαγνωστικού Κέντρου Δημόκριτος κ. ΤΣΙΓΑΛΟΥ Χριστίνα,  την κ. ΜΑΓΕΙΡΟΥΔΗ Δώρα, τον Αναπληρωτή Διευθυντή Αστυνομικό Υποδιευθυντή κ. ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ Νικόλαο και τον  Αστυνομικό Υποδιευθυντή κ. ΝΤΑΣΚΑΡΗ  Σπυρίδων στο  γραφείο του Διευθυντή Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης. Στη συνάντηση έγινε αποδεκτή η δωρεά προσφοράς του τεστ αντισωμάτων για τον  ιό covid- 19 για όλους τους Αστυνομικούς  της Δ.Α. Αλεξανδρούπολης. Οι λεπτομέρειες για τον τρόπο προσέλευσης των συναδέλφων μας στο Διαγνωστικό κέντρο θα  ανακοινωθούν  από την Δ.Α. Αλεξανδρούπολης με διαταγή που θα ακολουθήσει.

Για μια ακόμη φορά η Ένωση μας δείχνει το ενδιαφέρον της και σε αγαστή συνεργασία με την Ηγεσία της Διεύθυνση μας παράγει ικανοποιητικά αποτελέσματα για όλους τους συναδέλφους μας.

Ευχαριστούμε θερμά την Διεύθυνση του Πρότυπου Μικροβιολογικού Εργαστηριού Δημόκριτος που αισθάνθηκε και αγκάλιασε από την αρχή την αγωνία μας σε θέματα υγείας που μας απασχολούν και προχώρησε σε αυτή την προσφορά. Η επικοινωνία μεταξύ μας θα συνεχιστεί για την περαιτέρω συνεργασία μας προς όφελος όλων των συναδέλφων μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

 

ΤΟΥΦΑΚΗΣ Χρήστος

6976171900

Ο Γενικός Γραμματέας

 

 

ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ Γεώργιος

6944915881