Μία αξιέπαινη κίνηση: Η φωτογραφική ομάδα του γάμου με τον κορωνοϊό ενημερώνει υπεύθυνα

Σε μία κίνηση άξια συγχαρητηρίων προχώρησε το φωτογραφικό team που κάλυψε τον περιβόητο πια γάμο της Αλεξανδρούπολης, στον οποίο συμμετείχε καλεσμένη πάσχουσα από covid-19 η οποία μετέδωσε τον ιό σε πάνω από είκοσι άτομα.

Οι φωτογράφοι (η ομάδα Artographers Weddings), με δημόσια ανάρτησή τους στο Facebook, ενημερώνουν για τα εξής:

#covidupdate Καλησπέρα folx,
Περιμέναμε την κατάλληλη στιγμή να μιλήσουμε ανοιχτά χωρίς εικασίες και υποθέσεις. Ο γάμος του Σαββάτου που είχε το κρούσμα του ιού καλύφθηκε από την ομάδα μας, με φωτογράφο την Ειρήνη. Και οι δυο υποβληθήκαμε σε εξετάσεις οι οποίες δυστυχώς έδειξαν ότι νοσούμε από τον COVID 19. Σαφώς θα τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας και καραντίνας όπως και η αντίστοιχη ιχνηλάτηση. Η δουλειά μας είναι τέτοια που μας φέρνει σε επαφή με ανθρώπους στις πιο όμορφες στιγμές τους και παρά το συγκεκριμένο περιστατικό εμείς θα κρατήσουμε μόνο αυτό. Ευχόμαστε σε όλους όσοι νοσουν γρήγορη και ανώδυνη ανάρρωση”

Η κίνηση τους είναι αξιέπαινη και συνιστά απόδειξη υπεύθυνης στάσης πρωτίστως απέναντι στους εαυτούς τους και έπειτα στο κοινωνικό σύνολο. Η “ατυχία” μπορεί να συμβεί στον καθένα, αλλά δυστυχώς η υπευθυνότητα δεν χαρακτηρίζει όλους.

Ευχόμαστε καλή ανάρρωση σε όλους και πάλι εκφράζουμε τα συγχαρητήρια μας στο φωτογραφικό team για την υπεύθυνη στάση τους.