“Νίκησε” το βρέφος από την Αλεξανδρούπολη που χρειαζόταν οικονομική ενίσχυση – Το “Ευχαριστώ” των γονιών

Ευχάριστα είναι τα νέα για την περίπου τριών μηνών μικρούλα από την Αλεξανδρούπολη που χρειάστηκε να υποβληθεί σε ένα κρίσιμο χειρουργείο για την αποκατάσταση της υγείας της καθώς αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα.

Οι γονείς της είχαν ζητήσει την οικονομική στήριξη του κόσμου, προκειμένου να ανταπεξέλθουν στη δαπάνη της ιατρικής περίθαλψης της μικρής και πλέον ενημερώνουν ότι η επέμβαση έγινε και πήγε καλά, η μικρή τους κέρδισε το στοίχημα για μια καλύτερη ζωή, και μέσω του “R” θέλουν να ευχαριστήσουν όσους και όσες στάθηκαν αρωγοί στην περιπέτεια τους.

Μέσω της επιστολής που αναρτάται παρακάτω, οι γονείς εκφράζουν τις ευχαριστίες τους προς όλους και όλες:

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την εγχείριση της μικρής μας η οποία πέτυχε.

Σας ευγνωμονούμε από τα βάθη της ψυχής μας για την ηθική και υλική συμπαράσταση σας από την πρώτη στιγμή που ζητήσαμε τη βοήθεια σας.
Χωρίς εσάς δεν θα καταφέρναμε τίποτα.
Οι προσευχές και η αγάπη σας μας έδωσαν δύναμη και κουράγιο γι’ αυτό το δύσκολο ταξίδι, το οποίο είχε αίσιο τέλος.
Θα θέλαμε να εκφράσουμε με ειλικρινή αισθήματα τις θερμές ευχαριστίες μας στον καθηγητή Βασίλειο Α. Ζέρρη (www.zerris.gr) και την ομάδα του, καθώς και το νοσηλευτικό προσωπικό του ιδιωτικού θεραπευτηρίου, στο οποίο έγινε η επέμβαση.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε:

Την Ι.Μ. Αλεξανδρούπολης
Τον Φιλανθρωπικό Σύλλογο Μέριμνα
Τον Σύλλογο Κυριών και Δεσποινίδων Αλεξανδρούπολης
Το 12ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων αυτού
Τον Α.Ο. Μαΐστρου και το Δημοτικό Σχολείο Μαΐστρου
Τον Κυνηγετικό Σύλλογο Αλεξανδρούπολης
Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Λευκίμης
Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λευκίμης

Και όλους όσοι ανώνυμα και επώνυμα από την Ελλάδα και το εξωτερικό συνεισέφεραν τον οβολό τους στο κάλεσμα μας για οικονομική ενίσχυση.

Ο Θεός και η Παναγία να έχει καλά εσάς και τις οικογένειες σας

Λευτέρης Ψύλλος – Παναγιώτα Πατλάκα

Αξίζει ακόμη να σημειώσουμε ότι οι γονείς της μικρής, από τη στιγμή που συγκεντρώθηκε το απαιτούμενο ποσό για το χειρουργείο, είχαν ζητήσει με ανακοίνωσή τους να σταματήσει η διάθεση χρημάτων και αυτό τους τιμά. Εμείς να ευχηθούμε καλή ανάρρωση στη μικρή μαχήτρια και να ευχαριστήσουμε με τη σειρά μας που εμπιστευτήκατε το ρεπορτάζ του “R” και συνδράματε οικονομικά σε μία τόσο σημαντική προσπάθεια.