Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στην Καμαριώτισσα Σαμοθράκης

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία τελέστηκε την Κυριακή 28 Ιουνίου 2020 στον Ιερό Ναό Παναγίας Καμαριώτισσας στη Σαμοθράκη. Της Θείας Λειτουργίας, προηξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος, πλαισιούμενος από ιερείς της νήσου. Ο Σεβασμιώτατος βρίσκεται αυτές τις μέρες στο ακριτικό μας νησί, της Σαμοθράκης, με αφορμή τον εορτασμό της μνήμης των Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, στο Στασίδι του Αποστόλου Παύλου που βρίσκεται στην Παλαιόπολη, λίγα χιλιόμετρα μακριά από την Καμαριώτισσα.
Ο Σεβασμιώτατος στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, στο κήρυγμά του, τόνισε, πως οι άνθρωποι θα πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στο Θεό και πως Εκείνος προσέχει και φροντίζει για ολόκληρη την κτίση, ιδιαίτερα μάλιστα, εμάς τους ανθρώπους.
 Στο νησί βρέθηκε και ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Ι. Ζαμπούκης που παραβρέθηκε στην αγρυπνία που τελέσθηκε χοροστατούντος του Μητροπολίτη κ. Άνθιμου στο 𝚺𝛕𝛂𝛔ί𝛅𝛊 𝛕𝛐𝛖 𝚨𝛑𝛐𝛔𝛕ό𝛌𝛐𝛖 𝚷𝛂ύ𝛌𝛐𝛖, που βρίσκεται στον δρόμο Παλαιόπολης- Θερμών, σε ανάμνηση της επίσκεψης του μεγάλου Αποστόλου στη Σαμοθράκη.