Παύλος Πολάκης: Υπέγραψα αξονικό τομογράφο για Διδυμότειχο…τον πήγαν στην Αλεξανδρούπολη

Στον Βόρειο Έβρο βρέθηκε την Τρίτη 23-06-2020 ο πρώην αν. υπουργός υγείας και αν. Τομεάρχης τοπικής αυτοδιοίκησης Παύλος Πολάκης.

Ο κ. Πολάκης συνοδευόμενος από τη βουλευτή Έβρου Νατάσα Γκαρά, επισκέφτηκε το πρωι το νοσοκομείο Διδυμοτείχου, όπου είχε συνάντηση με τη διοίκηση των εργαζομένων και με τον διοικητή του. Στην Ορεστιάδα επισκέφθηκε το κέντρο υγείας.

Το απόγευμα ο πρώην αν. υπουργός ήταν ο κύριος ομιλητής σε ανοιχτή εκδήλωση που διοργάνωσε η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΈΒΡΟΥ, στο άλσος “Πεύκα” επί της Ανδριανουπόλεως στην Ορεστιάδα .

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε και την αποκάλυψη για τον αξονικό τομογράφο ο οποίος προοριζόταν, με δική του απόφαση, για το νοσοκομείο του Διδυμοτείχου και η σημερινή ηγεσία του υπουργείου υγείας τον εγκατέστησε στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.

Βεβαίως αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα της επικαιρότητας και ανέλυσε την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ “Μένουμε Όρθιοι”

Ακολούθησε μια πολύ καλή συζήτηση με τους πολίτες που συμμετείχαν στην εκδήλωση και απαντήθηκαν όλα τα ερωτήματα που ετέθησαν από τους πολίτες της Ορεστιάδας, οι οποίοι έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον, όχι μόνο για τοπικά ζητήματα , αλλά και γενικότερης πολιτικής.

 

Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ ΈΒΡΟΥ