Σφοδρή αντίδραση του Σωματείου Εστίασης Αλεξανδρούπολης για τους αυστηρούς ελέγχους και το σφράγισμα καταστημάτων

Το Σάββατο 20 Ιουνίου όπως όλοι είδαμε συνεχίστηκε η προσπάθεια εξόντωσης των καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος καθώς είχαμε άλλο ένα σφράγισμα καταστήματος για 4 άτομα παραπάνω και 2(δυο) αυτοφωρες διαδικασίες στις 23.30 το βράδυ για ηχορύπανση με την ένταση την μουσικής να αγγίζει τα 82 και 83 decibel αντίστοιχα με όριο τα 80. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι τους καλοκαιρινούς μήνες στις 23.30 η Λεωφόρος Δημοκρατίας και η Παραλιακή οδός λόγο κίνησης οχημάτων και πεζών αντίστοιχα ξεπερνάει τα 100…

Επίσης κατά την διάρκεια της χθεσινής ημέρας πλήθος κόσμου συνωστιζοταν στο λιμάνι της πόλης και στην Παραλιακή οδό χωρίς να ενοχλεί τους εκλεκτικούς μηχανισμούς!
Δεν ενοχλεί το άνοιγμα του τελωνείου τον κήπων για Έλληνες υπηκόους για να κάνουν τα ψώνια τους στην γείτονα χώρα με κίνδυνο να μεταφέρουν τον ιό ανά πάσα στιγμή… Ενοχλούμε όμως εμείς…

Μετά από επαφές του Σωματείου μας με πάνω από 45 πόλεις της Ελλάδας επιβεβαιώσαμε ότι η αυστηρότητα εξαντλείται στην πόλη μας και μόνο!!!
Καθημερινά βλέπουμε στα ΜΜΕ εικόνες συνωστισμού σε μαγαλα καταστήματα τουριστικών περιοχών, σε μέσα μέσα μαζικής μεταφοράς, σε τράπεζες και πολλά άλλα… Στην Αλεξανδρούπολη ορίζουμε ως κίνδυνο τα 4, 8,10 άτομα παραπάνω και μόνο σε καταστήματα εστίασης!
Αλήθεια τι πόλη θέλουν οι φορείς της πόλης μας?

Κύριοι θέλετε να μας κλείσετε?
Δεν θα τα καταφέρετε!

Καλούμε όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες εστίασης της πόλης μας την Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020 στον 3ο όροφο του Εμπορικού Επιμελητηριου στις 19.00 σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση για το μέλλον μας!
Δεν θα μείνουμε αμετοχοι σε αυτή την κατάσταση!

Καλούμε την πολιτική ηγεσία του Νομού μας να πάρει άμεσα θέση!

Υγ: Σήμερα 21 Ιουνίου Ευρωπαϊκή μέρα μουσικής καταφέρατε να είμαστε η μοναδική βουβή πόλη στην Ελλάδα αφού όλοι οι επαγγελματίες αποφάσισαν να ακυρώσουν τις εκδηλώσεις τους φοβούμενοι τις κυρώσεις!

Το ΔΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΎ ΕΝΔΙΑΦΈΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΏΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΆΤΩΝ