Αλεξανδρούπολη: Η δημοτική αρχή Λαμπάκη διαχειρίστηκε μισό δισεκατομμύριο ευρώ!

Την είδηση ότι κατά τις δύο θητείες στο τιμόνι του δήμου Αλεξανδρούπολη διαχειρίστηκε 500.000.000 ευρώ δίνει η παράταξη “Πόλη & Πολίτες – Βαγγέλης Λαμπάκης” σε ένα δελτίο τύπου που εξέδωσε εν είδει απάντησης στην κριτική που δέχεται από την νυν διοικούσα παράταξη του δήμου.

Παρά το μέγεθος του ποσού και τις “πάμπολλες έρευνες” για διάφορα έργα και υπηρεσίες “ποτέ δεν επιβλήθηκε ποινική η πειθαρχική ποινή, σε κάποιον που κατείχε θέση ευθύνης – διοίκησης” σημειώνεται στο δελτίο που υπογράφει ο εκπρόσωπος τύπου της παράταξης Χρήστος Γερακόπουλος και εκφράζεται η εκτίμηση ότι “τώρα, ο κ. Ζαμπούκης με την ομάδα του, προσπαθούν να αντισταθμίσουν αυτή την αδιαμφισβήτητη πραγματικότητα, με το λίπασμα του ΤΑΠ, την ανατύπωση του ΤΑΠ, τα δύο άρματα και την αδήλωτη δήθεν μαύρη εργασία, αφού ήταν πιστοποιημένη στην υπηρεσία και έπρεπε από 01-09-2019, που έληγε η απαγορευτική περίοδος προσλήψεων, η νέα δημοτική Αρχή να υλοποιήσει την υποχρέωση της ( λόγω της συνέχειας της Δημοτικής Αρχής)”. 

Η άποψη της παράταξης είναι ότι “κανείς δεν πιστεύει πια στις μεθοδεύσεις αυτές αφού, ύστερα από τόσο χρόνο διοίκησης, το μόνο που σας έμεινε είναι να κάνετε αντιπολίτευση στον εαυτό σας, έχοντας όμως ένα και μοναδικό στόχο, που λέγεται Πόλη & Πολίτες, και Βαγγέλης Λαμπάκης” και στην κατακλείδα της ανακοίνωσης διατυπώνεται το ερώτημα: “Ή μήπως φοβάστε (εν. κε Δήμαρχε) τις συνέπειες των ψευδών ειδήσεων και συκοφαντιών σας;”