Αλεξανδρούπολη: Στις 20 Ιουνίου ανοίγει ο cine Φλοίσβος με την “ΚαραντΙΝΑ”

Ο κύβος ερρίφθη. Το κινηματογραφόφιλο κοινό της Αλεξανδρούπολης πρέπει να σημειώσει την ημερομηνία 20 Ιουνίου καθώς τότε αρχίζει η λειτουργία του θερινού κινηματογράφου “Φλοίσβος”, υπό την ευθύνη της Κινηματογραφικής Λέσχης.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος τα καλοκαιρινά ραντεβού αποκτούν το γνωστό σημείο συνάντησης με μία πληθώρα επιλογών σε ταινίες. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Κινηματογραφικής Λέσχης προετοιμάστηκε όλο το προηγούμενο διάστημα σε πολλά επίπεδα: από την προετοιμασία του χώρου ώστε να ανταποκρίνεται στα μέτρα ασφαλείας του Covid-19 μέχρι την κατάρτιση ενός προγράμματος που θα καλύπτει όλα τα γούστα με γνώμονα πάντα την ποιότητα.

Το διοικητικό συμβούλιο της ΚΛΑ

Αρωγός στην προσπάθεια της Κινηματογραφικής Λέσχης η ΤΙΕΔΑ, με την οποία υπήρξε αγαστή συνεργασία ώστε να οργανωθεί σωστά ο χώρος ενόψει της νέας σεζόν.

Εγκαίνια με την ΚαραντΙΝΑ

Όπως είχε ανακοινωθεί εδώ και καιρό το ακτιβιστικό εγχείρημα “ΚαραντΙΝΑ” είχε αγκαλιαστεί από την Κινηματογραφική Λέσχη της Αλεξανδρούπολης και όπως είχε γίνει γνωστό οι κούκλες θα άνοιγαν την φετινή θερινή “κινηματογραφική σεζόν”.

Με άλλα λόγια το Σάββατο 20 Ιουνίου, οι κούκλες της ΚαραντΙΝΑς θα σας περιμένουν στο χώρο του Φλοίσβου στην πλαζ του ΕΟΤ, για να σας καλωσορίσουν, να σας πουν τις ιστορίες τους και να σας ευχηθούν καλό καλοκαίρι με διάθεση για προσφορά! Το ίδιο βράδι φυσικά θα προβληθούν και τα τρέηλερ των 24 ταινιών που έχουν προγραμματιστεί για το φετινό καλοκαίρι.