Πολυκοινωνικό: “Δεν πετάξαμε εμείς τα παπούτσια”

Το γύρο του διαδικτύου έκανε το τελευταίο 24ωρο μία φωτογραφία στην οποία φαίνονταν δεκάδες παπούτσια να έχουν τοποθετηθεί στον κάδο απορριμμάτων που βρίσκεται μπροστά στο Πολυκοινωνικό του δήμου Αλεξανδρούπολης.

Στην πλειοψηφία τους, οι χρήστες του ίντερνετ συμπέραναν ότι τα παπούτσια πετάχτηκαν από το Πολυκοινωνικό, το οποίο ως γνωστόν συλλέγει προσφορές από δημότες της Αλεξανδρούπολης και τις αναδιανέμει σε οικονομικά ασθενέστερους. Ως ήταν αναμενόμενο η ενέργεια καταδικάστηκε σφόδρα.

Ωστόσο, το Πολυκοινωνικό με ανακοίνωσή του, που υπογράφει η πρόεδρος του Αλεξάνδρα Ποϊραζίδου, δηλώνει ότι δεν έχει εμπλοκή με την κατάσταση αυτή.

“Κατανοούμε και συμμεριζόμαστε απόλυτα την οργή των δημοτών για την απαράδεκτη νοοτροπία κάποιων, οι οποίοι προβαίνουν σε τέτοιες ανεξήγητες ενέργειες που εγείρουν ερωτηματικά. Διευκρινίζουμε ότι οι υπηρεσίες και οι υπάλληλοι του Πολυκοινωνικού ουδεμία σχέση έχουν με αυτή την απαράδεκτη ενέργεια”, αναφέρει η ανακοίνωση της κας Ποϊραζίδου, η οποία μάλιστα επικαλείται και τον υπεύθυνο της εταιρίας φύλαξης ο οποίος πιστοποιεί -κατά τα λεγόμενά της- ότι “δεν εξήχθησαν τέτοιου είδους προϊόντα (εν. από το Πολυκοινωνικό προς τον κάδο), τα οποία λόγω κορωνοϊού δεν διανέμονται αυτή την περίοδο για λόγους ασφαλείας και διατηρούνται  επιμελώς και υγειονομικώς ασφαλή στις αποθήκες”.