Φυλακή Κομοτηνής: Κρατούμενος τραυματίστηκε σοβαρά μετά από συμπλοκή με συγκρατούμενους

Ένας Αφγανός κρατούμενος στη φυλακή της Κομοτηνής νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Καβάλας, έχοντας υποβληθεί σε νευροχειρουργική επέμβαση κατόπιν τραυματισμού. Ο κρατούμενος ενεπλάκη σε επεισόδιο μαζί με άλλους τρεις συγκρατούμενους του, όπως αναφέρει η εφημερίδα “Χρόνος”, ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα.

Τουτέστιν, στο επεισόδιο ενεπλάκησαν συνολικά τέσσερα άτομα. Όλοι μεταφέρθηκαν άμεσα στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής και εκεί διαπιστώθηκε ότι: οι δύο δεν έφεραν σοβαρά τραύματα και τους δόθηκε εξιτήριο μετά την παροχή πρώτων βοηθειών, ο τρίτος νοσηλεύτηκε για 24 ώρες στο νοσοκομείο και ο τέταρτος διακομίστηκε στην Καβάλα.

Μιλώντας στο “R” ο διοικητής του Νοσοκομείου Καβάλας Ντίνος Κλειτσιώτης, σημείωσε ότι ο κρατούμενος αναρρώνει πλέον φρουρούμενος σε θάλαμο του νοσοκομείο καθώς και ότι η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε έγινε “με όλα τα απαραίτητα μέτρα των πρωτοκόλλων του κορωνοϊού”, αν και το νοσοκομείο της Κομοτηνής είχε διαβεβαιώσει ότι δεν υπάρχει θέμα covid-19 στον διακομισθέντα.