Σαμοθράκη: Δυο γυναίκες παρήγγειλαν κάνναβη με… κούριερ!
Στη σύλληψη δύο (02) ημεδαπών, ηλικίας 38 και 58 ετὠν προέβησαν, βραδινές ώρες χθες (16/04), στελέχη της Λιμενικής Αρχής Σαμοθράκης, εντός της χερσαίας ζώνης λιμένα στην Καμαριώτισσα ν. Σαμοθράκης, για παράβαση του νόμου 4139/2013 ”περί εξαρτησιογόνων ουσιών”.
Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ελέγχων από στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης στον οικείο λιμένα και μετά από ένδειξη του σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών ”ΔΙΑΣ”, εντοπίστηκαν δύο (02) ύποπτα δέματα με στοιχεία παραληπτών των ανωτέρω συλληφθέντων, τα οποία τέθηκαν σε διακριτική επιτήρηση.
Τα ανωτέρω δέματα, παρελήφθησαν από την 38χρονη και την 58χρονη αντίστοιχα από ιδιωτική εταιρεία ταχυμεταφορών στη ν. Σαμοθράκη, και έπειτα από έλεγχο που τους διενεργήθηκε από τα στελέχη του γραφείου ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής, διαπιστώθηκε ότι το ένα δέμα περιείχε τριάντα (30) νάιλον συσκευασίες περιέχουσες ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους 244,7 gr και το άλλο τέσσερις (04) νάιλον συσκευασίες περιέχουσες ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους 66,7 gr, ενώ σε περαιτέρω έλεγχο στην τσάντα πλάτης που έφερε η 58χρονη βρέθηκε να κατέχει μία (01) νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους 5,0 gr.
Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Σαμοθράκης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης που διενεργεί τις προανακρίσεις, κατασχέθηκαν οι ανωτέρω ποσότητες ναρκωτικών ουσιών.