Αλεξανδρούπολη: Μάσκες και τεχνογνωσία έλαβε μουσουλμανικός σύλλογος από τον Σύλλογο Κυριών και Δεσποινίδων

“Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε τον Σύλλογο Κυριών και Δεσποινίδων Αλεξανδρούπολης πρωτίστως ως Αλεξανδρουπολίτες, διότι με το έργο τους το τελευταίο διάστημα δίνουν μαθήματα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, αναδεικνύοντας την πόλη στο πανελλήνιο και μας κάνουν όλους περήφανους”, αναφέρει στο δελτίου τύπου εξέδωσε το αθλητικό και πολιτιστικό σωματείο <<Αλληλεγγύη – Ανάπτυξη>> Ελλήνων πολιτών μουσουλμάνων στο θρήσκευμα με μητρική γλωσσά τα τουρκικά στο δήμο Αλεξανδρούπολης.

“Δώρισαν στον Σύλλογο μας 170 έτοιμες μάσκες με σκοπό να τις διαθέσουμε στον κόσμο της μειονότητας Αλεξανδρούπολης. Επίσης μας έδωσαν την τεχνογνωσία για τον σωστό τρόπο παραγωγής μασκών. Τις επόμενες μέρες θα μας προμηθεύσουν και με υλικά (ύφασμα, λάστιχο, κλωστές) ώστε να ενισχύσουν την προσπάθεια που κάνουμε ήδη με δύο αξιέπαινες Μουσουλμάνες που εθελοντικά ράβουν μάσκες και τις οποίες θα ξεκινήσουμε να μοιράζουμε στον κόσμο”, συνεχίζει η ανακοίνωση που κλείνει με ευχές σε όλους τους Χριστιανούς για Καλό Πάσχα με υγεία.

Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται από τον Σύλλογο και η προσφορά του κου Παύλου Μιχαηλίδη του Σάββα, ο οποίος Παύλο Μιχαηλίδη του Σάββα, με δική του πρωτοβουλία  έφερε σε επαφή τον πρόεδρο του Σωματείου “Αλληλεγγύη – Ανάπτυξη” με την κυρία Λένα Μαυραγάνη – Σαμαρά ώστε να αναπτυχθεί η συνεργασία.

Την ανακοίνωση υπογράφει ο πρόεδρος του Σωματείου Δαγλή Γιασάρ.