Σάββας Δευτεραίος: “Υπήρξε κρούσμα και στο ακτινολογικό του ΠΓΝΑ”

Ούτε στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης το υγειονομικό προσωπικό έμεινε αλώβητο από τον κορωνοϊό, αφού όπως αποκάλυψε ο γιατρός Σάββας Δευτεραίος, μέσα από τη συχνότητα του ραδιοφώνου Μαξιμουμ.

“Είχαμε εδώ στο ακτινολογικό κρούσμα. Δεν θα έπρεπε να είχε αναφερθεί; Θα έπρεπε να είχε αναφερθεί”, είπε χαρακτηριστικά ο κος Δευτεραίος, αλλά και ενημέρωσε ότι ευτυχώς δεν προσβλήθηκε κανένας άλλος εργαζόμενος του τμήματος και έτσι όλοι εργαζόνται κανονικά (πλην ορισμένων που λείπουν με άδειες ειδικού σκοπού).

Σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του κου Δευτεραίου, όλοι οι εργαζόμενοι του Ακτινολογικού υποβλήθηκαν στα σχετικά τεστ για να διαπιστωθεί αν έχουν προσβληθεί από τον ιό. Όσο για το κρούσμα, ευτυχώς ο φορέας δεν νόσησε και πέρασε την καραντίνα σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Εν τω μεταξύ, σήμερα 03/04 κατέληξε ένας ακόμα ασθενής Covid-19 στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, ο οποίος καταγόνταν από τον Εχίνο της Ξάνθης, όπου ως γνωστόν υπάρχει αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο. Πρόκειται για άνδρα 78 ετών.