Με μήνυση στον Άδωνι Γεωργιάδη απαντούν οι κτηνοτρόφοι για τον εορτασμό του Πάσχα

Κάλεσμα προς όλους τους κτηνοτρόφους να συμμετάσχουν στη δικαστική διαμάχη που θα ξεκίνησει με τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη απευθύνει το Αγροτικό Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας (ΑΚΚΕΛ).

Το ΑΚΚΕΛ θα μηνύσει τον υπουργό για τις δηλώσεις του στον ΣΚΑΙ περί εγκυκλίου για τα σφαγεία και τους κτηνοτρόφους και ότι φέτος δεν θα γίνει η καθιερωμένη κατανάλωση αμνοεριφίων την περίοδο του Πάσχα.

“Οι παράλογες αυτές δηλώσεις του υπουργού δημιούργησαν ανεπανόρθωτο πλήγμα στην αγορά αμνοεριφίων και οικονομική καταστροφή στους κτηνοτρόφους της χώρας. Ήδη έχουμε αναθέσει την υπόθεση στους δικηγόρους μας και συνεχίζουμε να συλλέγουμε υπογραφές από κτηνοτροφικούς συλλόγους όλης της χώρας” εκτιμά το ΑΚΚΕΛ που εξετάζει το ενδεχόμενο να στρέψει τα βέλη και εναντίον άλλων στελεχών της κυβέρνησης όπως ο Στέλιος Πέτσας ή/και ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Το ΑΚΚΕΛ καλεί τους κτηνοτρόφους και τις Ενώσεις τους να επικοινωνήσουν  (6943077470, [email protected][email protected] και https://www.facebook.com/VakisTsiompanidis) για να συμμετάσχουν στις νομικές ενέργειες κάθε μορφής.