Οι Καφεστιάτορες της Αλεξανδρούπολης κάνουν δωρεά στο Νοσοκομείο

Μετά την προσφορά ειδών υγιεινής στις δυνάμεις αποτροπής που επιχειρούν στα ελληνοτουρκικά σύνορα, το Σωματείο Καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και συναφών επαγγελμάτων Αλεξανδρουπολης, προχωράει σε δεύτερη δωρεά, αυτή τη φορά  προς το Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης αναλώσιμα υλικά αξίας 2.000€  για δύο κλινικές του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.

Τουτέστιν: στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου  Αλεξανδρούπολης δύο (2) μάσκες PERFORMAX REUSEABLE FACE MASK κατάλληλες για σύνδεση σε αναπνευστήρα πίεσης- όγκου.

Καθώς και στην Πνευμονολογική  Κλινική του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου  Αλεξανδρούπολης  τρείς μάσκες PERFORMAX DISP FACE MASK κατάλληλες για σύνδεση με συσκευή Βipap & δύο (2) νεφελοποιητές εισπνεόμενων φαρμάκων INOSPIRE PHILLIPS.

Τα προσφερόμενα είδη είναι της εταιρείας PHILLIPS RESPIRONICS και τα προμηθευτήκαμε με την βοήθεια της εταιρίας WELCARE Μ. ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ Κ ΣΙΑ Ο.Ε.

“Ευχόμαστε σε όλο το Νοσοκομειακό και Ιατρικό προσωπικό καλή δύναμη, Στους ασθενείς γρήγορη και ασφαλή ανάρρωση και στους πολίτες υπομονή και αισιοδοξία. ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ για να βοηθήσουμε όλους τους εργαζόμενους στο σύστημα υγείας στη διαχείριση της πρωτόγνωρη αυτής κατάστασης” σημειώνεται στην ανακοίνωση του Σωματείου.

Τα προϊόντα θα παραδοθούν εκτός απροόπτου την Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020.