102 λίτρα αντισηπτικό στις Καστανιές από το Σύλλογο Κυριών & Δεσποινίδων Αλεξανδρούπολης

Μπορεί το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης να εστιάζει κατά κύριο λόγο στην πανδημία του κορωνοϊού, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι στο “μέτωπο” των Καστανεών επικρατεί ησυχία. Με δεδομένο ότι η μεταναστευτική πίεση που ασκεί η Τουρκία, συνεχίζεται, ο Σύλλογος Κυριών και Δεσποινίδων Αλεξανδρούπολης προσέφερε υγειονομικό υλικό κατόπιν ‘εράνου’ που είχε διοργανώσει τις προηγούμενες ημέρες.

Το υλικό παραδόθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης, που με τη σειρά της θα τα στείλει στην Α/Δ Ορεστιάδας και από κει θα διανεμηθούν στα μέλη των δυνάμεων αποτροπής στη μεθοριακή γραμμή των Καστανεών.

“Τό ΔΣ τού συλλόγου μας συγκινημένο καί περήφανο παρέδωσε σήμερα 12500 γάντια και 102 λίτρα άντισηπτικό για όλους αύτούς που μας φυλούν μέρα νύχτα σε όλη τήν γραμμή των συνόρων ,ώς έλάχιστο δείγμα άγάπης καί εύγνωμοσύνης για τό έργο τους!!!!Εύχαριστούμε όσους πρόλαβαν(λόγω συνθηκών )να συνδράμουν στόν κουμπαρά μας!!!!
Τό ΔΣ του συλλόγου Κυριών καί Δεσποινίδων πάντα δίπλα στόν συνάνθρωπο πού άσθενεί,πού παίνεται,πού ύποφέρει σας εύχαριστεί πού είστε δίπλα του όποτε ζητά την άρωγή μελών καί φίλων!!!
Κουράγιο άδέλφια !!!!Ή Έλλάδα ποτέ δέν πεθαίνει!!!!Άς ύπακούσουμε στίς έντολές των ήρώων ύγιειονομικων καί ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ !!!!”, αναρτήθηκε στον λογαριασμό του Συλλόγου στο Facebook.