“Φρούριο” το Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης ενάντια στον κορωνοϊό

Πάρα πολύ αυστηρά είναι τα μέτρα ασφαλείας που εφαρμόζονται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης ενόψει της επέλασης του κορωνοϊού.

Σε συντονισμό με όλες τις οδηγίες ασφαλείας που εχουν εκδοθεί κεντρικά, η διοίκηση του Νοσοκομείου έχει μετατρέψει το νοσηλευτικό ίδρυμα σε ένα “απόρθητο φρούριο” στο οποίο απαγορεύεται πλέον αυστηρά το επισκεπτήριο.

Πέρα από την απαγόρευση του επισκεπτηρίου στους ασθενείς απαγορεύεται πλέον και η είσοδος τους ιατρικούς επισκέπτες, ενώ οι ασθενείς δικαιούνται αυστηρά έναν μόνο συνοδό.

Τις επόμενες ημέρες μάλιστα, όσοι δεν ανήκουν στο προσωπικό του νοσοκομείου, θα φέρουν ειδικό αναγνωριστικό καρτελάκι ώστε να υπάρχει όσο το δυνατόν καλύτερος έλεγχος των ανθρώπων που βρίσκονται ανά πάσα στιγμή μέσα σε αυτό.

Εν τω μεταξύ, το εσωτερικό του Νοσοκομείου, ενδεχομένως να “τρομάξει” κάποιους καθώς η εικόνα του χωρίς κόσμο (βλ. κεντρική φωτό), δεν είναι πολύ συνηθισμένη, όμως είναι μία εικόνα που είναι απαραίτητη για το κοινό καλό.

Υπενθυμίζεται ότι το Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης είναι ένα από τα νοσοκομεία αναφοράς στον γενικό σχεδιασμό του υπουργείου υγείας για την καταπολέμηση του κορωνοϊού.