Αλεξανδρούπολη: Σεμινάριο ενημέρωσης για τους φοιτητές Ιατρικής του σωματίου HelMSIC

Το ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ διοργανώνει σεμινάριο ενημέρωσης για τους φοιτητές Ιατρικής του σωματίου HelMSIC (Hellenic Medical Students’ International Committee), την Παρασκευή 06/03/2020, στις 17:00 – 20:00 και Σάββατο 07/03/2020 10:00 – 13:00 στο Συμβουλευτικό Κέντρο Θράκης επί της οδού Τούντζα 100 στην Αλεξανδρούπολη.

Στο σεμινάριο οι επαγγελματίες του Θεραπευτικού Προγράμματος θα δώσουν απαντήσεις στα ερωτήματα και τις ανησυχίες των συμμετεχόντων γύρω από τα θέματα της χρήσης ουσιών. Επίσης, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν γύρω από τα θέματα της εξάρτησης, τον ρόλο της οικογένειας αλλά και για τις υπηρεσίες που υποστηρίζουν τις οικογένειες και τα μέλη τους που αντιμετωπίζουν πρόβλημα.

Τις αμέσως επόμενες ημέρες (09/03/2020-13/03/2020) οι φοιτητές θα έχουν την δυνατότητα να συνομιλήσουν με τα μέλη του Συμβουλευτικού Κέντρου Θράκης στις διάφορες φάσεις της θεραπευτικής τους πορείας ώστε να έχουν μια πιο ολοκληρωμένη άποψη για το έργο του ΚΕΘΕΑ.

Το ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ προσφέρει ένα ολοκληρωμένο δίκτυο υπηρεσιών απεξάρτησης σε ενήλικες χρήστες νόμιμων και παράνομων ουσιών και τις οικογένειές τους στην περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Μονάδες του λειτουργούν στην Καβάλα, την Κομοτηνή, την Αλεξανδρούπολη και την Ορεστιάδα. Ανήκει στο Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων.