Δείτε τι έγινε στην νυχτερινή καρναβαλική παρέλαση της Κομοτηνής!

Κάτι από…Σαμπαδρόμιο θύμιζε το βράδυ του Σαββάτου 22/2 η κεντρική πλατεία της Κομοτηνής όπου κατέληξε η νυχτερινή καρναβαλική παρέλαση.

Δεν ήταν μόνο η εντυπωσιακή συμμετοχή του κόσμου, που εκτιμάται ότι ξεπέρασε συνολικά τα 5.000 άτομα, αλλά ταυτόχρονα και η φαντασμαγορία που δημιουργήθηκε ιδίως με τον πλούσιο και εντυπωσιακό φωτισμό, η οποία εκτόξευσε τη διασκέδαση στα ύψη.

https://www.facebook.com/tvrodopi/videos/775221766302094/

Νωρίτερα, 1.750 καρναβαλιστές από την Κομοτηνή, από τους γειτονικούς νομούς, αλλά και από τη Βουλγαρία, παρέλασαν με παλμό στους κεντρικούς δρόμους και έδωσαν το σύνθημα για το τρελό ξεφάντωμα που θα ακολουθούσε.

Κατά γενική ομολογία το φετινό Kom On Party ήταν το πλέον επιτυχημένο από τις πέντε διοργανώσεις που μετράει τα τελευταία ισάριθμα χρόνια ως αποκριάτικος θεσμός, ενώ δημιούργησε βάσιμες προσδοκίες για περαιτέρω εξέλιξή του, ποιοτική και ποσοτική, τα επόμενα χρόνια.

Η ΔΚΕΠΠΑ Κομοτηνής που χρηματοδοτεί την υλικοτεχνική υποδομή και τις συμμετοχές από το εξωτερικό, και παρέχει όλη την απαραίτητη παράλληλη τεχνική υποστήριξη, και οι πρωτεργάτες του event, Trelacademy και Σύλλογος Εβριτών Ροδόπης, επιβεβαίωσαν εμφατικά ότι όταν υπάρχει έμπνευση, σύμπνοια και συνεργασία, ο τόπος μπορεί να ελπίζει σε καλύτερες μέρες, σε όλα τα επίπεδα.

“Το καρναβάλι της Κομοτηνής μεγαλώνει και δυναμώνει. Η Κομοτηνή και οι Κομοτηναίοι αποδεικνύουν οτι μπορούν να κάνουν μεγάλα πράγματα”, τόνισε ο Δήμαρχος Γιάννης Γκαράνης, και ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες δημότες και επισκέπτες για την ενεργή παρουσία τους, σημειώνοντας πως “όλοι μαζί, με τις ιδέες, τις πρωτοβουλίες μας, τη συμμετοχή μας, μπορούμε να δημιουργήσουμε υπολογίσιμους θεσμούς διασκέδασης και ψυχαγωγίας”.

 

inkomotini.news