Απλήρωτοι 4 μήνες νυχτερινών και υπερωριών οι Πυροσβέστες της ΑΜ-Θ

Απλήρωτοι εδώ και 4 μήνες φαίνεται πως είναι οι πυροσβέστες (μόνιμοι και πενταετείς) οι οποίοι εργάζονταν νυχτερινά ωράρια και υπερωρίες. Μάλιστα πυροσβέστες από την Ανατολική Μακεδονία Θράκη μετέφεραν το πρόβλημα στο enanews.gr επισημαίνοντας τα εξής  :

Έχουμε να πληρωθούμε τέσσερις μήνες νυχτερινά και υπερωρίες και μαθαίνουμε ότι τον Μάρτιο μπορεί να μας δώσουν 2 από τους 4 μήνες. Για εμάς δεν είναι λύση αυτό. Το θέμα είναι κάθε μήνα να μπαίνουν τα λεφτά. Δεν ξέρουμε πως θα βρουν τον τρόπο, αλλά όπως βρίσκουμε εμείς τον τρόπο να σβήνουμε φωτιές, και να μας μετακινούν από εδώ και από εκεί ας βρουν και αυτοί τον τρόπο να μας δίνουν τα λεφτά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σωματείο των Πυροσβεστών στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη προχώρησε στην παρακάτω ενημέρωση σχετικά με το θέμα στην διαδικτυακή ιστοσελίδα, ωστόσο δεν έγινε κάποια αναφορά για τους υπόλοιπους δύο μήνες.

Επίσης, οι πυροσβέστες έκαναν λόγο και για το θέμα των βαρέων και ανθυγιεινών τονίζοντας ότι θα πρέπει Επιτέλους να πάψει να ισχύει αυτή η αδικία οι οδηγοί των Πυροσβεστικών Οχημάτων να παίρνουν βαρέα ανθυγιεινά και οι υπόλοιποι πυροσβέστες να παίρνουν απλά ένσημα.