Φρίκη στο Δωρικό Αλεξανδρούπολης: Σκότωσαν σκυλί… τρυπώντας το!

Δεν το χωράει ανθρώπου νους αυτό που έγινε στο Δωρικό του δήμου Αλεξανδρούπολης με θύμα ένα μικρόσωμο σκυλί, το οποίο βρήκε φρικτό θάνατο από… τρύπημα! Όσο απίστευτο και αν ακούγεται, η κηδεμόνας του ζώου ζήτησε τη νεκροτομή του η οποία έδειξε, σύμφωνα με την ίδια ότι “το σκυλί έφερε εκτεταμένες κακώσεις και αιματώματα σε όλο το μήκος της ράχης του τις οποίες τις προκάλεσαν ενώ ήταν ακόμα ζωντανός. Στο σώμα του βρέθηκε μία σφαίρα πιθανόν (από αεροβόλο όπλο) η οποία ήταν υποδόρια και δεν προκάλεσε το θάνατό του. Η τρύπα που είχε στα πλευρά του προκλήθηκε από κάποιο αιχμηρό αντικείμενο το οποίο προκάλεσε ρήξη διαφράγματος και στομάχου και το τραύμα ήταν διαμπερές, με αποτέλεσμα το σκυλί να έχει φρικτό θάνατο”.

Αυτά όσον αφορά τον Απόλλωνα. Το ίδιο έγκλημα επαναλήφθηκε και σε άλλο σκυλί, την Ήρα, η οποία ευτυχώς γλίτωσε καθώς το τραύμα – τρύπημα ήταν στα πίσω πόδια, ωστόσο του προκάλεσε αιμάτωμα και ρήξη οστού.

Αξίζει, τέλος η συνέχεια της μαρτυρίας της Στελλίνας Βρούσια: “στην προσπάθειά μου να βρω κάποιο στοιχείο για τον σκύλο μου έπεσα πάνω σε ένα νεκρό σκυλί (πιθανόν αδέσποτο) τον οποίο βρήκα σε κοντινή απόσταση από τον δικό μου.Στο σκυλί παρατήρησα παρόμοια τραύματα με το δικό μου σκύλου. Επικοινώνησα με τις αρμόδιες αρχές και τους υπέδειξα το σημείο. Την επόμενη μέρα οι αρμόδιοι πήγαν στο σημείο για να ελέγξουν το νεκρό σκύλο αλλά δεν το βρήκαν πουθενά. Κάποιος πήρε το σκύλο και τον εξαφάνισε”. 

Κλείνουμε υιοθετώντας την παράκληση της κοπέλας για πληροφορίες από όποιον γνωρίζει κάτι για την όλη υπόθεση. Συμπληρώνουμε δε, ότι άτομα με τόσο νοσηρή “φαντασία” δεν μπορεί παρά να είναι επικίνδυνοι για το σύνολο της κοινωνίας στην οποία ζουν.