Οι Cavalieristas έκοψαν την πίτα τους στην Αλεξανδρούπολη!

Ο σκύλος είναι ως γνωστόν ο πιο πιστός φίλος του ανθρώπου και πολλοί άνθρωποι πλέον τον επιλέγουν ως κατοικίδιο. Υπάρχουν όμως και εκείνοι που έχουν ιδιαίτερες συμπάθειες στις ράτσες του συμπαθούς τετράποδου, όπως για παράδειγμα οι λεγόμενοι Cavalieristas, που όπως προκύπτει από το όνομά έχουν αδυναμία στα king charles cavalier.

Οι Cavalieristas είναι μία ιντερνετική ομάδα που έχει μέλη και στην Αλεξανδρούπολη και σε αυτήν συμμετέχουν κηδεμόνες σκύλων της συγκεκριμένης ράτσας ανταλλάσσοντας απόψεις πάνω στην ανατροφή των σκύλων τους και όχι μόνο.

Η ομάδα τείνει να εξελιχθεί σε παρέα και έχουν γίνει και “ζωντανές” συναντήσεις, όπως αυτή που διοργανώθηκε στην Αλεξανδρούπολη την Κυριακή 26/01 και εκτός από σκυλο-συζητήσεις περιελάμβανε και κοπή βασιλόπιτας.

Τυχερή αναδείχθηκε η Μπέλλα από την Αλεξανδρούπολη, η οποία κέρδισε και ένα καινούργιο κρεββατάκι, αλλά και τα υπόλοιπα σκυλάκια δεν έμειναν παραπονεμένα καθώς υπήρχαν δώρα για όλα. Το μεγαλύτερο δώρο βέβαια ήταν οι ώρες που πέρασαν στην αυλή του σπιτιού που φιλοξένησε την συνάντηση, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες: