Αλεξανδρούπολη: Το “άνοιγμα” της οδού Κύπρου εξετάζει σοβαρά η δημοτική αρχή

Την επαναφορά της οδού Κύπρου στην πρότερη κατάστασή της -δηλαδή την άρση της πεζοδρόμησής της- εξετάζει πλέον σοβαρά η δημοτική αρχή, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του “R”.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έγινε ήδη συζήτηση στην επιτροπή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων με την άρση της πεζοδρόμησης να κερδίζει θετική ψήφο από την πλειοψηφία των συμμετεχόντων και έτσι πλέον το θέμα προωθείται στις επόμενες επιτροπές για να καταλήξει στο Δημοτικό Συμβούλιο, όπου αν τελικώς εγκριθεί θα τεθεί σε εφαρμογή και έτσι η οδός Κύπρου θα είναι και πάλι προσβάσιμη από αυτοκίνητα με κατεύθυνση από την Λεωφόρο Δημοκρατίας προς την παραλιακή λεωφόρο και το λιμάνι.

“Ναι” από το Σωματείο Ιδιοκτητών Ταξί “η Ομόνοια”

Σε επικοινωνία του “R” με τον πρόεδρο του Σωματείου Ιδιοκτήτων Ταξί “η Ομόνοια”, ο Παναγιώτης Κασπαρίδης διατύπωσε την θετική στάση του φορέα στο ενδεχόμενο άρσης της πεζοδρόμησης της οδού Κύπρου. “Είναι ο μόνος δρόμος που οδηγεί απ’ ευθείας στο λιμάνι” είπε ο πρόεδρος καθώς και ότι “το φανάρι της Τζαβέλλα δεν μπορεί να εκτονώσει την συμφόρηση της λεωφόρου Δημοκρατίας εξαιτίας της πεζοδρομημένης οδού Κύπρου”.

Η συνέχεια τις επόμενες ημέρες.