Έναρξη του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Αλεξανδρούπολη

Το Επιμελητήριο Έβρου, αναγνωρίζοντας την αυξανόμενη ανάγκη για εκπαίδευση, παρουσιάζει, με την υποστήριξη της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ), και σε συνεργασία με τη 360U Better Skills – Better Business και το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Σκοπός του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων είναι να προετοιμάσει στελέχη τα οποία, μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του Προγράμματος, θα μπορούν να ανταποκριθούν επιτυχώς στις ανάγκες της αγοράς και να αντιδρούν άμεσα στις αλλαγές του επιχειρηματικού περιβάλλοντος, καθώς και να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στα προβλήματα που εμποδίζουν την αποδοτική λειτουργία των επιχειρήσεων.

Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων, καθώς και σε όσους θέλουν να ακολουθήσουν καριέρα στελέχους και δεν έχουν πραγματοποιήσει σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.
Το διδακτικό προσωπικό του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων διαθέτει πολυετή εκπαιδευτική και επαγγελματική εμπειρία, καθώς και άρτια γνώση της ελληνικής και της διεθνούς αγοράς, εξασφαλίζοντας στους συμμετέχοντες την παροχή γνώσεων υψηλού επιπέδου.

Το Πρόγραμμα είναι δομημένο σε τέσσερις ενότητες, οι οποίες περιλαμβάνουν συνολικά τριάντα πέντε (35) υποενότητες, σχεδιασμένες για να καλύψουν τις σύγχρονες ανάγκες των επιχειρηματιών και των στελεχών  επιχειρήσεων.

Η συνολική διάρκεια του Προγράμματος ανέρχεται σε 9 μήνες (168 ώρες) και υλοποιείται στην αίθουσα του Επιμελητηρίου δύο φορές το μήνα, Παρασκευή (17:30-21:30) και Σάββατο (09:00-17:00).
Το Πρόγραμμα ξεκινά την Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2020 και το Κόστος Διδάκτρων προς διευκόλυνση όλων των ενδιαφερομένων, διαμορφώνεται στις 2.500€ με δυνατότητα εξόφλησης σε 9 μηνιαίες ισόποσες δόσεις.
Με την ολοκλήρωση της παρακολούθησης του συνόλου των μαθημάτων και με την επιτυχή αξιολόγηση της τελικής εργασίας που υποβάλουν οι συμμετέχοντες, απονέμεται Πιστοποιητικό Παρακολούθησης από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου.
Το κόστος του Προγράμματος μπορεί να καλυφθεί με το 0,24% (ΛΑΕΚ) της επιπλέον εργοδοτικής εισφοράς που καταβάλλουν οι εταιρίες για την ενίσχυση των προγραμμάτων επαγγελματικής εκπαίδευσης του ΟΑΕΔ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε:

Επιμελητήριο Έβρου | Λεωνίδας Σκερλετόπουλος | 25510 35848 | [email protected]
360U Betters Skills – Better Business | Κατερίνα Δογκάκη | 210 00 81 299 | [email protected]