Βαγγέλης Ρούφος: “Ο διάλογος εντός και εκτός ΠΓΝΑ θα είναι η προτεραιότητα μου”

Σύμφωνα με την αριθμ.Γ4β/Γ.Ποικ 93633/30.12.2019 απόφαση του Υπουργού Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια η οποία δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 1115/ Τ΄ ΥΟΔΔ/ 31.12.019, από σήμερα (07/01) ο Βαγγέλης Ρούφος αναλαμβάνει τα καθήκοντά του ως Διοικητής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης και με το ίδιο ΦΕΚ απέρχεται ο Δημήτρης Αδαμίδης.

Χρησιμοποιώντας τα social media ο κος Ρούφος ανακοίνωσε την είδηση εκφράζοντας τις ευχαριστίες του στον υπουργό Υγείας και τον πρωθυπουργό “για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του”.

Περιγράφοντας το όραμά του για τη Διοίκηση του Ιδρύματος, ο κος Ρούφος λέει: Η προώθηση και εφαρμογή ενός μοντέλου διοίκησης του νοσοκομείου με επίκεντρο τον ασθενή και τον άνθρωπο θα είναι ο οδικός μου χάρτης και προς αυτή την κατεύθυνση θα εργαστώ με αφοσίωση και μεθοδικότητα.Η ορθολογική οικονομική διαχείριση , η βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών νοσηλείας και θεραπείας αλλά και η στήριξη των ασθενών και του οικείου περιβάλλοντος των πριν και μετά από τη νοσηλεία ,η βελτίωση των υλικοτεχνικών συνθηκών και το ουσιαστικό και έμπρακτο ενδιαφέρον για το προσωπικό μας, το οποίο είναι ο θεμέλιος λίθος σε κάθε προσπάθεια αναβάθμισης της λειτουργίας του νοσοκομείου μας θα είναι στις προτεραιότητες μου.
Ο θεσμικός διάλογος εντός και εκτός νοσοκομείου θα είναι η απόλυτη προτεραιότητα και η προσωπική μου δέσμευση”.

*Φωτό: Από παλαιότερη επίσκεψη του κου Ρούφου στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης με την ιδιότητα του στελέχους των οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας

ΦΕΚ Ανάληψης Καθηκόντων Β. Ρούφου