Ρόλο παιδιάτρου στο Διδυμότειχο θέλει να αναλάβει ο Δημήτρης Αδαμίδης

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, Δημήτρης Αδαμίδης

Την πρόθεσή του να ενισχύσει την παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου εξέφρασε ο προσεχώς απερχόμενος διοικητής του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης Δημήτρης Αδαμίδης.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο κος Αδαμίδης, έχει ήδη ζητήσει από τον Διοικητή της 4ης ΥΠΕ να τοποθετηθεί στην παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου Διδυμοτείχου αμέσως μετά τη λήξη της θητείας του ως Διοικητής.

Στην σχετική του ανάρτηση στο Facebook, αναφέρει:

«Σε όλα τα προβλήματα υπάρχουν 2 λύσεις: ή γκρινιάζεις και δεν κανεις τίποτα ή παίρνεις απόφαση να προσπαθήσεις να το λύσεις. Πρόσφατα παραιτήθηκαν 2 συνάδελφοι παιδίατροι στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου και έτσι απέμειναν μόνο 2, δηλαδή 15 εφημερίες έκαστος!! Δυστυχώς κανένας από τους συναδέλφους παιδίατρους του Π.Γ.Ν.Α. δεν έδειξε προθυμία να βοηθήσει. Έτσι αποφάσισα και ζήτησα από τον Διοικητή της 4ης ΥΠΕ να πάρει απόφαση μετακίνησής μου, από την επομένη της παράδοσης της διοίκησης του Π.Γ.Ν.Α., στο Γ.Ν.Διδ/χου ώστε να βοηθήσω αφ΄ενός μεν να λειτουργήσει η παιδιατρική και αφ΄ετέρου να αναδιοργανωθεί σε σωστή βάση. Ριχνόμαστε λοιπόν στη δουλειά, πράγμα γνώριμο (1η φορά στο Κ.Υ. Εχίνου με την οργάνωση τουπαιδιατρικού ιατρείου και του προγράμματος προληπτικής παιδιατρικής Ν.Ξάνθης, 2η φορά στην Παιδιατρική του Νοσοκομείου Ξάνθης, 3η στη Διοίκηση του Π.Γ.Ν.Α. και 4η τώρα…). Υγεία νάχουμε και όλα θα γίνουν!»