Σαμοθράκη: Η συγγνώμη του εφοπλιστή Φώτη Μανούση

Δημόσια συγγνώμη και μάλιστα γραπτώς, ζήτησε ο εφοπλιστής Φώτης Μανούσης – ιδιοκτήτης της SAOS Ferries- από όσους “τυχόν έβλαψα, η αδίκησα όλα αυτά τα χρόνια. Σίγουρα δεν το εκανα απο πρόθεση”, όπως αναφέρει στο σχετικό μήνυμα του στo Facebook.

Τελος εποχής για τη SAOS Ferries και για τη Σαμοθράκη 

Στο ίδιο μήνυμά του, ο εφοπλιστής κάνει γνωστό ότι η εταιρία του δεν συμμετείχε στο διαγωνισμό για τη γραμμή Αλεξανδρούπολη – Σαμοθράκη, πραγμα που σημαίνει ότι αυτή κατακυρώνεται στην εταιρία Zante Ferries και το πλοίο “Αδαμάντιος Κοραής”, που ήταν η μοναδική συμμετοχή μέχρι την εκπνοή της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων.

Με άλλα λόγια, αυτό σημαίνει ότι από σήμερα και μέχρι τις 30 Οκτωβρίου 2020 το πλοίο “Αδαμάντιος Κοραής” θα εκτελεί τα δρομολόγια Αλεξανδρουπολη – Σαμοθράκη – Αλεξανδρουπολη, παραλαμβάνοντας τη σκυτάλη από τα πλοία της SAOS Ferries που κατείχε τη γραμμή για 20 χρόνια.

Ο Φώτης Μανούσης εξέφρασε και τις ευχές του για “καλά ταξίδια” στο πλοίο Αδαμάντιος Κοραής που το χαρακτήρισε “δυνατό και θαλασσοβάπορο” και δήλωσε επίσης, ότι θα συνεχίσει να διαμένει στο νησί της Σαμοθράκης συμμετέχοντας στα κοινά του ως ενεργός πολίτης.