Έβρος: “Οι Αστυνομικοί ενεργούν στο Μεταναστευτικό ‘Γυμνοί’”

Άλλη μία σοβαρή καταγγελία κάνει ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης Χρήστος Τουφάκης αναφορικά με τον τρόπο λειτουργίας των υπηρεσιών σε συνδυασμό με τις ενέργειες της κυβέρνησης.

Αυτή τη φορά, παίρνει αφορμή από την πρόσφατη ανακοίνωση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου που “μοίρασε” από τον Έβρο χριστουγεννιάτικους μποναμάδες της τάξης των 120 € (σ.σ. τα χρήματα πιστώθηκαν στους λογαριασμούς των στρατιωτικών).

Ο κος Τουφάκης διερωτάται “λεφτά υπάρχουν;” και απαντά: “προφανώς ναι για να δίνονται επιλεκτικά δωράκια 120ευρω και καλώς θα έλεγα”. Ωστόσο κάνει την αντιδιαστολή με την πραγματικότητα και λέει: “δεν μπορείς να αφήνεις ΓΥΜΝΟΥΣ τους Αστυνομικούς στον Έβρο που ενεργούν στο ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ. Και εννοώ φυσικά ότι καμία μέριμνα της πολιτείας να χορήγησει τον καταλληλο εξοπλισμό προκειμένου να προστατευτουν από το κρύο και τις δύσκολες έως ακραίες θα έλεγα καιρικές συνθήκες που επικρατούν τη νύχτα .Ας σκεφτεί λοιπόν ο καθένας μας πόσα χρήματα πρέπει να πληρώνει ο κάθε ένας από αυτούς προκειμένου να προσταστευτει και να επιστρέψει υγιής στην οικογένειά του αυτές τις αγιες μέρες….Δεν μπορείς να απαιτείς μόνο πρέπει και να προσφέρεις”.