Χριστουγεννιάτικα έθιμα από την Αλεξανδρούπολη στο αεροδρόμιο της Αθήνας!

Τις παραμονές των Χριστουγέννων, στις 23 & 24 Δεκεμβρίου η καρδιά του Δήμου Αλεξανδρούπολης θα χτυπά στον Διεθνή Αερολιμένα των Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος Αεροδρόμιο.
Εκατοντάδες χιλιάδες επιβάτες που θα ταξιδέψουν αυτό το διήμερο προς όλους τους προορισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό θα δουν, θα γευτούν, και θα περιηγηθούν ψηφιακά στον Δήμο μας.

Ο πολιτιστικός επιμορφωτικός σύλλογος “ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ” Φερών και ο πολιτιστικός σύλλογος Νίψας με τους χορευτές και τις ορχήστρες τους, θα παρουσιάσουν παραδοσιακούς Θρακιώτικους και Ποντιακούς χορούς με τραγούδια, αναδεικνύοντας παράλληλα τα ήθη και τα έθιμά μας.
Οι επισκέπτες θα απολαύσουν νόστιμους παραδοσιακούς μεζέδες από την τοπική μας κουζίνα με προϊόντα του τόπου μας, όπως η παραδοσιακή μπάμπω, το λουκούμι Φερών και θα πάρουν μια γεύση από ούζο, τσίπουρο και κρασί της περιοχής μας.. Και δεν τελειώνουμε εδώ.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε μια τέτοια παρουσίαση, ενώνουμε τον πολιτισμό και την παράδοση με την τεχνολογία.
Όλοι οι επιβάτες θα επισκεφτούν ψηφιακά τον τόπο μας με την καινοτόμα δυνατότητα της Εικονικής Πραγματικότητας σε 360 μοίρες!

Με ειδικά γυαλιά VirtualReality και με touchscreen μόνιτορ, οι επισκέπτες θα “πετάξουν” πάνω από τον Φάρο, την Αλεξανδρούπολη, τη λίμνη του Υδροταμιευτήρα, θα “κολυμπήσουν” στις παραλίες μας, θα κάνουν βαρκάδα στο Δέλτα του Έβρου, θα μπουν στη σπηλιά του Κύκλωπα και στους Αγίους Θεοδώρους και θα βιώσουν το μεγαλείο της Παναγίας Κοσμοσώτειρας και άλλων αρχαιολογικών μνημείων του Δήμου μας.

Με πρωτοποριακό, πρωτότυπο και σύγχρονο τρόπο θα προσκαλέσουμε όλους να έρθουν για να γνωρίσουν από κοντά τις ομορφιές της πατρίδας μας.

Στις 23 & 24 Δεκεμβρίου στο Αεροδρόμιο των Αθηνών, το πρόγραμμα “FLY ME TO THE MOON” φέρνει τον Δήμο Αλεξανδρούπολης…
στο Επίκεντρο!!