Διδυμότειχο: Ποντίκια “έφαγαν” βρέφος 3.5 μηνών!

Σοβαρά τραύματα σε ένα βρέφος 3.5 μηνών προκάλεσαν μάλλον τρωκτικά, στο Διδυμότειχο. Όπως διαπιστώθηκε από τους γιατρούς του νοσοκομείου Διδυμοτείχου και στη συνέχεια από τους γιατρούς του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης -όπου πλέον νοσηλεύεται- τα ποντίκια έφαγαν τη μύτη του παιδιού, τμήμα από το μάγουλο του, και όλο το δέρμα από το ένα από τα δύο χέρια του.

Επίσης, το μωρό διαπιστώθηκε ότι ήταν αφυδατωμένο, γεγονός που δείχνει ότι ήταν παραμελημένο. Η μητέρα του που είναι ανήλικη (και Ρομά όπως ο πατέρας), έχει συλληφθεί. Τουτέστιν, δεν συνοδεύει το βρέφος και αυτό είναι μείζον θέμα καθώς προς το παρόν δεν υπάρχει κανείς για να συνοδεύσει το κοριτσάκι στην πολυήμερη νοσηλεία που θα χρειαστεί από δω και πέρα.

Επίσης, έχουν γίνει αιματολογικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν το βρέφος πάσχει και από κάποια λοίμωξη που μπορεί να του μετέδωσε το ζώο. Η κατάσταση του βρέφους παρακολουθείται από ομάδα παιδοχειρουργών, πλαστικών και λοιμοξιολόγων του ΠΓΝΑ.

(Σ.σ. μιλώντας στο “R” ο διοικητής του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο το βρέφος να υπέστη αυτή την επίθεση και από άλλο ζώο πέραν των τρωκτικών).