Θ. Σκίνδρης: “Αδέσποτα σκυλιά από το Διδυμότειχο βρίσκονται σε οίκους ανοχής της Γερμανίας!”

Σε μία πολύ σοβαρή καταγγελία προχώρησε ο δημοτικός σύμβουλος του δήμου Διδυμοτείχου Θόδωρος Σκίνδρης, μέσω του δελτίου ειδήσεων της Δέλτα Τηλεόρασης. Ο κος Σκίνδρης, συνεργάζεται με τη διοικούσα παράταξη του Ρωμύλου Χατζηγιάννογλου και έχει αναλάβει τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο ίδιος, έχει ξεκινήσει ένα σαφάρι για να βρει που έχουν πάει τα χρήματα τα οποία έχουν δαπανηθεί τα προηγούμενα χρόνια από τον Δήμο για τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων και μάλιστα ότι πρόκειται για ένα ποσό περίπου 280.000 €.

Επέμεινε μάλιστα ότι αν οι προηγούμενοι δεν προσκομίσουν παραστατικά που να δικαιολογούν τη δαπάνη των χρημάτων, τότε θα παραπέμψει την υπόθεση στη Δικαιοσύνη.

Πέρα από όλα αυτά όμως, ο κος Σκίνδρης εξέφρασε την εκτίμηση ότι αδέσποτα σκυλιά από το Διδυμότειχο έχουν αποσταλεί στη Γερμανία και χρησιμοποιούνται σε… οίκους ανοχής!

“Οι πληροφορίες μου, λένε ότι τα ζώα κακοποιούνται με αισχρό τρόπο στη Γερμανία. Καταλήγουν τα περισσότερα σε οίκους ανοχής”, είπε συγκεκριμένα και αφού προηγουμένως είχε πει ότι διαπίστωσε περίπου 85 υιοθεσίες αδέσποτων οι οποίες όμως εν έχουν γίνει με τον οριζόμενο από τον νόμο τρόπο.

Για το θέμα των υιοθεσιών και την τυχη των αδέσποτων στη Γερμανία, βρίσκεται σε επαφή και με τριτοβάθμια συνδικαλιστικά φιλοζωικά σωματεια.