Ο Αλέξης Τσίπρας έρχεται στην Αλεξανδρούπολη

Στην Αλεξανδρούπολη και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Grecotel θα βρεθεί ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο της περιοδείας του για την προώθηση της καμπάνιας “Πάρε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σου”.

Η επίσκεψή του θα γίνει τη Δευτέρα 02 Δεκεμβρίου και η ομιλία του έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα της ίδιας ημέρας στις 19.00.

Τι είναι η καμπάνια “Πάρε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σου” 

Από παλαιότερα δημοσιεύματα, αντιγράφουμε:

Πλατιά πρόκληση σε όλους τους αριστερούς, δημοκρατικούς, προοδευτικούς πολίτες απευθύνει ο ΣΥΡΙΖΑ, ανακοινώνοντας την έναρξη της διαδικασίας εγγραφής νέων μελών στο κόμμα.

Σε ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου ενημερώνει ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα είναι διαθέσιμη και θέτει ως κεντρικό σύνθημα «Πάρε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σου».

«Η προσπάθεια αυτή, που ξεκίνησε με την περιοδεία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στην Αχαΐα, θα κορυφωθεί το επόμενο διάστημα με εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια νέα σχέση των πολιτών με την πολιτική, μια σχέση ελκυστική, ζωντανή και ουσιαστική» σημειώνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.