Περιφερειακή Σύνθεση: Συζητήθηκε εκτός ημερήσιας διάταξης το θέμα της Θάσου

Στη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, ο Περιφερειάρχης δέχτηκε να συζητηθεί έκτος Ημερησίας Διάταξης το θέμα των ζημιών που προκάλεσε η πρόσφατη θεομηνία στη Θάσο. Αποδείχθηκε ότι η σκοπιμότητα της συζήτησης του θέματος στο Π.Σ. ήταν εντελώς προσχωματική! Όπως και η ίδια η επίσκεψη του Περιφερειάρχη στο νησί.

Από την συνεδρίαση προέκυψε ότι ο Περιφερειάρχης δεν έκανε τίποτε γιατί δεν του ζήτησε το παραμικρό ο Δήμαρχος Θάσου. Ο Περιφερειάρχης δεν έχει να προτείνει το παραμικρό για το τι πρέπει να γίνει στο νησί. Άλλωστε δήλωσε πως οι ζημίες δεν είναι μεγάλες!

Ο Περιφερειάρχης δεν νιώθει την ανάγκη να διεκδικήσει το παραμικρό ούτε για τις επιχειρήσεις και τις οικίες που πλημμύρισαν, ούτε για τους ελαιοκαλλιεργητές, ούτε για τους κτηνοτρόφους, ούτε για τους μελισσοκόμους, ούτε για το λιμάνι, ούτε για τίποτε …!!!

Επιπλέον ο Περιφερειάρχης δεν δέχθηκε την πρόταση της «Περιφερειακής Σύνθεσης» ώστε να συζητηθεί το θέμα στην επόμενη συνεδρίαση παρουσία του Δημάρχου, της Περιφερειακής Συμβούλου της Π.Ε. Θάσου, των υπηρεσιακών παραγόντων και φορέων της Θάσου. Είναι προφανής η ανάγκη που νιώθει να καλύψει την ανεπάρκειά του αλλά και των προτάσεών του!

Το συνεπακόλουθο είναι πως η Π.Ε. Θάσου δεν έχει τίποτε να περιμένει από τον κ.Μέτιο, τον Αντιπεριφερειάρχη του στην Π.Ε. Καβάλας και τη διοίκησή του.

Η παράταξή μας εξακολουθεί να διεκδικεί για την Θάσο και τους πολίτες της. Υπενθυμίζουμε ότι τα έργα και οι παρεμβάσεις πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί πριν την έναρξη της τουριστικής περιόδου.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ