Οι πέντε στόχοι της ΑΝΑΣΑ σύμφωνα με τον Γιάννη Καρυπίδη

Τους πέντε στόχους της ΑΝΑΣΑ μετά την αλλαγή επικεφαλής και την διαγραφή του Παύλου Μιχαηλίδη, έδωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Γιάννης Καρυπίδης. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του τα κύρια μελήματα της ΑΝΑΣΑ είναι πέντε:

1)Η ενότητα,η ηρεμία,η ανασύνταξη και η ανασυγκρότηση της

2)το ήθος και η αξιοπρέπεια θα είναι γνώμονας όλων των ενεργειών μας. Θα είναι πάνω από όλους και πάνω από όλα

3)η παράταξη πρέπει να δώσει ξανά το πολιτικοιδεολογικο στίγμα της στην κοινωνία που μετά τις εκλογές του 2014 είχε ξεφτισει , είχε ξεθωριάσει, είχε ξεπλυθεί.

4) κύριο μέλημα μας και κεντρικός στόχος είναι η παράταξη να κατέβει στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ως αυτοτελής με δικό της ψηφοδέλτιο

5) όπως από το 2014 -2019 η παράταξη δεν έδωσε λευκή επιταγή στην προηγούμενη δημοτική αρχή επί δημαρχίας του κυρίου Λαμπάκη το ίδιο θα πράξει και με την νέα δημοτική αρχή. Λευκή επιταγή δεν θα δώσει σε κανένα. Οτιδήποτε θετικό έρχεται θα το στηρίξουμε και οτιδήποτε αρνητικό θα το πολεμήσουμε ή θα προσπαθήσουμε να το αλλάξουμε.

Όλα αυτά βέβαια, ο κος Καρυπίδης, τα ανάρτησε μετά την συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Status Radio 94.2 και τον Σταύρο Αποστολίδη, όπου είπε ότι η πέντάδα της ΑΝΑΣΑ θα συζητήσει προγραμματική σύγκλιση με την παράταξη ‘Δήμος για όλους πρώτα Εσύ’.

Επομένως, μένει να δούμε στο μέλλον πώς θα συγκεραστούν τα “πέντε μελήματα” με το πολιτικό μέλλον της παράταξης.