Ο Αναστάσιος Τσολάκιδης “σάρωσε” στο The Voice και δεν θέλει να γυρίσει στο Διδυμότειχο

Έναν ακόμη “τηλεοπτικό” λόγο για να χαίρονται έχουν οι απανταχού Εβρίτες, μετά την προβολή του πιο πρόσφατου επεισοδίου της εκπομπής του ΣΚΑΪ “The Voice”. Ανάμεσα στους συμμετέχοντες, ήταν και ο 19χρονος Αναστάσιος Τσολακίδης από το Διδυμότειχο, ο οποίος κατάφερε να κάνει όλους τους coaches να γυρίσουν και να τον θέλουν στις ομάδες.

Ο νεαρός και πολύ ταλαντούχος τραγουδιστής, επέλεξε τελικά να ενταχθεί στην ομάδα της Έλενας Παπαρίζου και κάπου εδώ τελειώνει αυτή η χαριτωμένη ιστορία που συνοδεύεται από τις ευχές όλων των Εβριτών προς τον Αναστάσιο για καλή επιτυχία στην πορεία του μουσικού διαγωνισμού.

Ή μήπως όχι;

Αυτό είναι το βίντεο που διέθεσε η παραγωγή στο Youtube -όπως κάνει με όλους τους διαγωνιζόμενους- το οποίο δείχνει την performance του νεαρού τραγουδιστή στο τραγούδι “never really over” και την επιτυχή έκβασή της, όμως όσοι παρακολουθούν την εκπομπή θα ξέρουν ότι αυτό είναι το ελάχιστο από τη συμμετοχή κάθε παίκτη.

Όσοι παρακολούθησαν ολόκληρο το επεισόδιο θα είδαν το video που προηγήθηκε της εμφάνισης του Αναστάση στη σκηνή, το οποίο τελειώνει με την εξής φράση του: “έχω πολλά όνειρα στη μουσική. Άν όμως απόψε οι καρέκλες των coaches δεν γυρίσουν για μένα, μπορεί να αναγκαστώ να γυρίσω πίσω στο Διδυμότειχο. Και δεν το θέλω αυτό“.

Αυτή η φράση του νεαρού ταλαντούχου τραγουδιστή ας προβληματίσει όλους μας και ειδικότερα όσους κόπτονται για την ανάπτυξη του τόπου, το δημογραφικό του πρόβλημα και τα λοιπά τετριμμένα που ακούμε κάθε τόσο. Από τη μία πλευρά είναι πολύ όμορφο οι νέοι άνθρωποι να έχουν όνειρα και στόχους και να παλεύουν γι’ αυτά, αλλά από την άλλη είναι πολύ άσχημο να πρέπει να “ξενιτεύονται” για να τους πετύχουν αφού στις ιδιαίτερες πατρίδες τους, οι ευκαιρίες είναι απλώς ανύπαρκτες.

Και είναι ανύπαρκτες γιατί προφανώς “οι μεγάλοι” δεν φρόντισαν να τις δημιουργήσουν.