Σταθερή αντίθεση του ΣΥΡΙΖΑ στην «επένδυση» των χρυσωρυχείων στην Θράκη

Ο ΣΥΡΙΖΑ  παραμένει σταθερά εναντίον της καταστροφικής «επένδυσης» των χρυσωρυχείων  στην Θράκη , κάτι που επαναβεβαιώθηκε με την επίσκεψη του γραμματέα  της Κ.Ε  του κόμματος  Πάνου Σκουρλέτη  στην περιοχή μας.

Στις συναντήσεις με τους φορείς του τόπου μας, ο Πάνος Σκουρλέτης επανέλαβε την θέση του κόμματος η οποία είναι  αρνητική . Βεβαίως στα  χρόνια διακυβέρνησης  της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ , το θέμα χρυσός δεν υπήρχε , αυτό άνοιξε μετά από 4.5 χρόνια και πάλι, από τον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη .

Από τις συναντήσεις  του γραμματέα και των στελεχών της Ν.Ε  Έβρου διαπιστώθηκε η αποφασιστικότητα  όλων των φορέων  του Έβρου στην αντίθεση κάθε προοπτικής   να προχωρήσουν τα σχέδια της κυβέρνησης Μητσοτάκη και των Χρυσοθήρων .

Εντύπωση  προκαλεί  σίγουρα η στάση  της  ΝΟΔΕ   Ν.Δ  Έβρου  και  των  κυβερνητικών βουλευτών, οι οποίοι συνεχίζουν να σιωπούν  σε μια καταστροφική για τον τόπο μας προοπτική .

Η επίσκεψη του γραμματέα της Κ.Ε  του ΣΥΡΙΖΑ ,συμπεριέλαβε   και  το καλωσόρισμα  των νέων μελών  στη συνέλευση της Δευτέρας 30-9-19,  τα οποία έχουν εγγραφεί στο κόμμα το τελευταίο διάστημα .

Καλούμε τους φίλους και στους ψηφοφόρους  του ΣΥΡΙΖΑ να εγγραφούν στο κόμμα είτε δια μέσω της πλατφόρμας (https://www.syriza.gr/page/gine-melos.html ) είτε με προσωπική επαφή στις κατά τόπους  Οργανώσεις Μελών (Ο.Μ.)

Αλεξανδρούπολη

3-10-19

ΣΥΡΙΖΑ ΕΒΡΟΥ