Αλεξανδρούπολη: “Έμφραγμα” στην Ηροδότου για την τοποθέτηση των αιθουσών του Μουσικού Σχολείου

Κυκλοφοριακό έμφραγμα προκλήθηκε νωρίτερα (26/09) το απόγευμα στην οδό Ηροδότου στην Αλεξανδρούπολη, λόγω της μεταφοράς των προκατ οικίσκων για τις ανάγκες του Μουσικού Σχολείου.

Και όλο αυτό γιατί ενώ η εταιρία είχε ειδοποιήσει εγκαίρως για την άφιξη των φορτηγών που μετέφεραν τους οικίσκους, κανείς δεν είχε φροντίσει ώστε να γίνει έγκαιρα μία κυκλοφοριακή ρύθμιση στην οδό Ηροδότου. Ως αποτέλεσμα της κατάστασης αυτής ήταν ο συνωστισμός δεκάδων αυτοκινήτων στο ρεύμα της Ηροδότου προς το κέντρο της πόλης και εν τέλει ο καθένας να παίρνει μόνος του την απόφαση της επί τόπου αναστροφής για να φτάσει στον προορισμό του από κάποιο κάθετο στενό στην κεντρική αρτηρία, όπως φαίνεται και στο βίντεο:

Για την ιστορία, να πούμε ότι η παραγγελία των οικίσκων είχε γίνει από την προηγούμενη δημοτική αρχή, ώστε να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες του Σχολείου στο οποίο λειτουργεί πλέον Γυμνάσιο και Λύκειο.

Η παραλαβή τους όμως, προφανώς θα έπρεπε να είχε οργανωθεί λίγο καλύτερα έτσι για να είχε αποφευχθεί το κυκλοφοριακό κομφούζιο που έθεσε σε κίνδυνο και την ασφάλεια των οδηγών, σε έναν δρόμο που συνδέει την Αλεξανδρούπολη με την Εγνατία Οδό.