Search
Close this search box.
Το απρόσμενο δώρο που δέχθηκε ο Δημοσθένης Μιχαλεντζακης

Έναν σταυρό με μεγάλη ιστορία δέχθηκε ο χρυσός πρωταθλητής της κολύμβησης ΑμεΑ Δημοσθένης Μιχαλεντζακης κατά την άφιξη του από το Λονδίνο στην Αλεξανδρούπολη.

Ο πρώην αντιδήμαρχος Φερών Νίκος Γκότσης του προσέφερε τον συγκεκριμενο σταυρό, τον οποιο είχε δεχθεί ο ίδιος από τον μακαριστό αρχιεπίσκοπο Αθηνών Χριστόδουλο και σκόπιμο να τον χαρίσει στον αθλητή επειδή ο Δημοσθένης έχει κάνει τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ανήμερα της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού, αλλά και για να τον προσέχει.

Ο Δημοσθένης Μιχαλεντζακης και ο προπονητής του Τάσος Καλλιτσαρης έφτασαν στο αεροδρομιο της Αλεξανδρουπολης έχοντας θριαμβευσει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Άμεσα του Λονδίνου όπου ο Δημοσθένης πήρε τρια χρυσα μετάλλια – ένα σε κάθε αγώνισμα που συμμετείχε.

Στο αεροδρόμιο εκτός από τους συγγενείς του, τον υποδέχθηκε ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπουκης, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι απο τις Φέρες.

Η γιορτή για τα επινικεια του Δημοσθένη συνεχιστηκε και ολοκληρώθηκε στις Φέρες.