Πόση Ελεονώρα Ζουγανέλη χωράει σε ένα κινητό τηλέφωνο;

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη είναι αν όχι η σημαντικότερη, μία από τις σημαντικότερες καλλιτέχνιδες της γενιάς της. Περίτρανη απόδειξη αυτού η έως τώρα πορεία της και η πληθώρα των θαυμαστών που την ακολουθούν πιστά σε ο,τι κάνει και όπου εμφανίζεται.

Περίπου 1500 από αυτούς την είδαν ζωντανά στο θέατρο του Πάρκου Αλτιναλμάζη στην Αλεξανδρούπολη και φυσικά αποζημιώθηκαν για άλλη μία φορά. Η Ελεονώρα Ζουγανένη όργωσε  όχι μόνο τη σκηνή, αλλά και την πλατεία του Θεάτρου, με τη φωνή της ακόμη πιο ώριμη από την προηγούμενη επίσκεψή της στην Αλεξανδρούπολη, το ρεπερτόριο της ακόμη πιο γεμάτο, αφού η δισκογραφία της έχει εμπλουτιστεί και την ενέργεια της “στο κόκκινο”.

Μεγάλη έκπληξη της βραδιάς ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος –  που όλοι ξέρουν τα τραγούδια του, αλλά λίγοι τον ίδιο, και ο οποίος συνόδευσε εξαιρετικά την Ελεονώρα Ζουγανέλη μουσικά και φωνητικά, αλλά και η δική του ερμηνεία στο “Μαχαίρι” του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, ανήκει σίγουρα στα super hughlights της συναυλίας.

Φυσικά, οι κερκίδες και η πλατεία του Θεάτρου Αλτιναλμάζη φωτίζονταν συνεχώς από τις οθόνες των κινητών τηλεφώνων που προσπαθούσαν να “πιάσουν” την Ελεονώρα Ζουγανέλη. Μόνο που αυτό ήταν απλώς αδύνατον. Η Ελεονώρα Ζουγανέλη δεν χωράει σε κανένα κινητό τηλέφωνο και κανένα τηλέφωνο δεν μπορεί να τη χωρέσει. Η Ελεονώρα Ζουγανέλη δεν μπορεί να “φυλακιστεί” σε μνήμες και κάρτες SD. Μπορεί μόνο να σκαλίζει την ανθρώπινη μνήμη και να σκάβει βαθιά στην ανθρώπινη ψυχή. Και, μπράβο της.