Οι Φεριώτες “σταύρωσαν” τον τέως αντιδήμαρχο Νίκο Γκότση

Με έναν χρυσό σταυρό ως δώρο αποχαιρέτησαν τον απελθόντα αντιδήμαρχο Φερών, Νίκο Γκότση, οι εργαζόμενοι της Δημοτικής Ενότητας Φερών.

Σε μία μικρή συγκέντρωση για τον αποχαιρετισμό, οι εργαζόμενοι αφού αντάλλαξαν ευχές με τον μέχρι πρότινος πολιτικό τους προϊστάμενο, του προσέφεραν έναν χρυσό σταυρό εις ανάμνησιν της συνεργασίας τους, όπως έγραψε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Αυτές τις ημέρες, οι αποχαιρετισμοί των απελθόντων στο Facebook, είναι σύνηθες φαινόμενο, όμως μιλώντας για τον κο Γκότση, η σχετική ανάρτηση αποκτά μεγαλύτερη βαρύτητα, γιατί υπήρξε ένας από τους λίγους αυτοδιοικητικούς του Δήμου Αλεξανδρούπολης, που ενέταξε την επικοινωνία με τους “διαδικτυακούς” του φίλους στις καθημερινές του συνήθειες από πολύ νωρίς.

Ως εκ τούτου, ο αποχαιρετισμός ήταν κάτι που λίγο – πολύ περίμεναν όλοι και ιδού η σχετική ανάρτηση:

Χρέος μου ήταν σήμερα να αποχαιρετίσω ως απερχόμενος Αντιδήμαρχος Φερών το προσωπικό της Δ.Ε. Φερών και να το ευχαριστήσω για την προσφορά του, όλα αυτά τα χρόνια της συνεργασίας μας . Παραίνεση μου προς όλους ήταν να συνεχίσουν να εργάζονται με μεράκι για αυτό που είναι η ζωή μας και αυτό είναι ο τόπος μας . Η Δημοτική Ενότητα των Φερών λειτουργεί με ισχυρές δομές σε όλα τα επίπεδα . Αυτές αποτελούν και την κορωνίδα του τόπου μας και διατηρούνται με το δικό τους κόπο . Η συνάντηση έγινε με την παρουσία του νέου αντιδημάρχου κ. Κολγιώνη στον οποίο και ευχήθηκα καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα , όπως και στον Δήμαρχο και το νέο Δ.Σ.. Η συμπαράσταση σε ότι μου ζητηθεί και αφορά την Δ.Ε Φερών είναι δεδομένη . Ευχαριστώ το προσωπικό για τον Σταυρό που μου δώρισε ως ανάμνηση της συνεργασίας μας . Ευχαριστώ τον Θεό που όλα αυτά τα χρόνια δεν υπήρξε κάποιο ατύχημα με το προσωπικό . Ευχαριστώ τους προέδρους όλων των Κοινοτήτων για την άριστη συνεργασία. Όλες τις Δημόσιες Αρχές της περιοχής μας. Ευχαριστώ όλους τους Συλλόγους μας. Τον Δήμαρχο τον Βαγγέλη τον Λαμπάκη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και στις δυο θητείες, αλλά και τους συναδέρφους αντιδημάρχους, τους προέδρους των Νομικών Προσώπων , των Επιχειρήσεων και τα μέλη του Δ.Σ .Τέλος ευχαριστώ όλους εσάς συνδημότες, συμπολίτες , φίλους και αντιπάλους για την ανοχή σας.