Μέχρι την Πέμπτη οι απολογίες των 15 συλληφθέντων για την υπόθεση των ναρκωτικών στην Αλεξανδρούπολη

Την προσεχή Πέμπτη αναμένεται να έχει ολοκληρώσει την απολογία του και ο τελευταίος από τους 15 συλληφθέντες που εμπλέκονται σε υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών, η οποία εξιχνιάστηκε στην Αλεξανδρούπολη.

Οι συλλήψεις άρχισαν το βράδι του Σαββάτου 03/08 και ολοκληρώθηκαν το πρωί της Κυριακής κατόπιν συντονισμένων ενεργειών των Αστυνομικών Διευθύνσεων Αλεξανδρούπολης και Ροδόπης.

Ανάμεσα τους, υπάρχουν άτομα που κατάγονται από την Αλεξανδρούπολη, την Κομοτηνή και την περιοχή της Ορεστιάδας, ενώ σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, όλοι οδηγήθηκαν στον ανακριτή την Κυριακή σε μία διαδικασία που τελείωσε περίπου στις 10 το βράδι.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι δικηγόροι όλων των συλληφθέντων ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν οι εντολείς τους και αυτή η διαδικασία θα έχει ολοκληρωθεί την Πέμπτη.

Ως προς το κατηγορητήριο τώρα, αυτό είναι βαρύ καθώς περιστρέφεται γύρω από την κατηγορία της σύστασης (και συμμετοχής κατά περίπτωση) εγκληματικής οργάνωσης, εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών κ.α. Ως εκ τούτου, ο πέλεκυς της δικαιοσύνης αναμένεται να πέσει βαρύς.

Οι αρχές πάντως εντόπισαν μία αρκετά μεγάλη ποσότητα ινδικής κάνναβης και μία ποσότητα κοκαΐνης, ενώ βρέθηκε και ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε επίσης ότι τα ναρκωτικά διακινούνταν στον Έβρο. Τέλος, σύμφωνα με καποιες πληροφορίες, εκκρεμούν ακόμη δύο εντάλματα σύλληψης σε βαρος ενός αλλοδαπου και ενός ημεδαπου.