“Ένα χαμόγελο για το Γρηγόρη” με τη Ζωή Τηγανούρια

Η μεγάλη συναυλία με τίτλο «Ένα χαμόγελο για το Γρηγόρη» της δικής μας Ζωής Τηγανούρια (που σήμερα γράφει μουσική για το HOLLYWOOD) είναι γεγονός. Έχει  φιλανθρωπικό χαρακτήρα μιας  και μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια της εκδήλωσης, θα διατεθούν για την οικονομική στήριξη του συμπολίτη μας Σαμοθρακίτη  Γρηγόρη, για την αποκατάσταση της υγείας του.

Ερμηνεύει ο μοναδικός Σάκης Χαβιάρας.

Special Guest η αγαπημένη Χριστίνα Μαραγκόζη.

Έκπληξη της βραδιάς θα είναι η εμφάνιση του Πατέρα Βασίλειου Κολέτσα στην ερμηνεία του αγαπημένου «Σαμοθράκης βήμα» σε στίχους του Μητροπολίτη μας κκ Άνθιμου και μουσική της Ζωής Τηγανούρια.

Συμμετέχουν οι: 60μελής μεικτή χορωδία του Δήμου Βόλβης μαζί με την μεικτή χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιερισσού ο «Κλειγένης» υπό τη διεύθυνση του Σταύρου Καραμάνη και τα χορευτικά σχήματα του Συλλόγου Σαμοθρακιτών Έβρου «Η Νίκη της Σαμοθράκης και του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαΐστρου, πλαισιωμένοι από ένα σύνολο εξαιρετικών μουσικών.

Συμμετέχουν επίσης, η Πελαγία με την επιτυχία της «Δε ξέρω γιατί» σε σύνθεση Ζωής Τηγανούρια και στίχους Κωνσταντίνου Ρωμανίδη κι ο δικός μας  ταλαντούχος συνθέτης Κωνσταντίνος Κάλλιας με το «Sax solo Project».

Προπώληση εισιτηρίων: 12 ευρώ, Είσοδος: 15 ευρώ

Σημεία προπώλησης:

  • Theatro coffee & Drinks
  • Βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης – Σκαρλακίδου Φωτεινή

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα βραβευτούν τα δύο πολυαγαπημένα παιδιά που έχουν χαρίσει στον Έβρο αλλά και σε όλη την Ελλάδα πολλές στιγμές συγκίνησης και αυτά δεν είναι άλλα από τους Παραολυμπιονίκες Δημήτρη Καρυπίδη και το «Χρυσό» παιδί του Έβρου και του κόσμου Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου και της Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρουπόλεως Τραϊανουπόλεως και Σαμοθράκης.

Όλοι μαζί, ενωμένοι, όπως σε όλες τις δύσκολες στιγμές, μπορούμε να στηρίξουμε και να δώσουμε δύναμη σε ένα συμπολίτη μας, που έχει ανάγκη την αγάπηκαι την παρουσία μας.

Στις 11 Αυγούστου οφείλουμε να είμαστε όλοι εκεί!

Ένα πολιτιστικό γεγονός των Ενώσεων Πολιτισμού και Ανάπτυξης