Σαμοθράκη: Εκεί, όπου το Κέντρο Υγείας λειτουργεί εξαιτίας των φιλότιμων νησιωτών!

Το ότι το Κέντρο Υγείας Σαμοθράκης αντιμετωπίζει δεκάδες προβλήματα, είναι γνωστό τοις πάσι. Όλοι ξέρουν πόσο δύσκολα “βγαίνει” η δουλειά στη συγκεκριμένη δομή υγείας και αυτά τα προβλήματα, οφείλονται σε μία σειρά από λόγους, οι οποίοι είναι επίσης λίγο ή πολύ γνωστοί.

Αυτό όμως, που ίσως δεν είναι τόσο πολύ γνωστό, είναι το μεγάλο φιλότιμο των Σαμοθρακιτών, το οποίο αποτελεί κινητήριο δύναμη για τη μοναδική δομή υγείας του νησιού, που κατοικείται από περίπου 3.000 άτομα σε ετήσια βάση και υποδέχεται έναν σημαντικό όγκο τουριστών τα καλοκαίρια.

Οι εργαζόμενοι του Κέντρου Υγείας Σαμοθράκης, έχουν φτιάξει ένα προφίλ στο Facebook το οποίο ενημερώνουν τακτικά και μέσα από αυτό μαθαίνουμε και τις προσφορές ή τη βοήθεια που δέχονται από απλούς πολίτες και συλλογικότητες του νησιού, προκειμένου η λειτουργία του Κέντρου να είναι όσο το δυνατόν καλύτερη.

Έτσι μέσα σε έναν μήνα περίπου, το Κέντρο Υγείας της Σαμοθράκης έκανε τρεις διαφορετικές ευχαριστήριες αναρτήσεις:

06.06.2019 / Το Κ.Υ. Σαμοθράκης εκφράζει την ευγνωμοσύνη του στον αιδεσιμολογιώτατο πάτερ Εμμανουήλ για τη συνεχή και πολύτιμη προσφορά του για την ομαλή λειτουργία του Κ.Υ. με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας.

09.07.2019 / Το Κ.Υ. Σαμοθράκης ευχαριστεί θερμά τον Κυνηγητικό Σύλλογο Σαμοθράκης και προσωπικά τον πρόεδρό του κύριο Γκάνη Βασίλη για την προσφορά δύο ροομέτρων οξυγόνου για τις ανάγκες του Κ. Υ. Σαμοθράκης.

16.07.2019 / Το Κ.Υ. Σαμοθράκης ευχαριστεί θερμά τους συμπολίτες μας, κα. Κυλίμου Μαρία, κ. Μελένιο Κωνσταντίνο, κ. Κολέτσα Ιωάννη και κ. Μόκαλη Μάκη, οι οποίοι με την αυξημένη κοινωνική ευαισθησία και τον εθελοντισμό τους συνεχώς και έμπρακτα συνεισφέρουν στην ομαλή λειτουργία του Κ.Υ.
Ελπίζουμε ότι οι αξιόλογες και αξιέπαινες πράξεις τους θα δώσουν ένα καλό παράδειγμα για μελλοντική αλτρουιστική αρωγή.
Ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και ευημερία σε εσάς και τις οικογένειές σας.