Μενέλαος Μαλτέζος: Ευχαριστώ όλους τους συντοπίτες που με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους

Εβρίτες και Εβρίτισσες

Ο αγώνας που δώσαμε , κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου ήταν έντιμος, συνεχής, και όμορφος, για να μη χάσουμε όσα κερδήθηκαν τα τέσσερα τελευταία χρόνια και για να κρατήσει η κοινωνία την αξιοπρέπεια της που κέρδισε μέσα από συνεχείς αγώνες.

Οι όμορφοι αγώνες δεν είναι πάντα νικηφόροι. Χάσαμε αυτήν την εκλογική μάχη και το αποτέλεσμα της λαϊκής ετυμηγορίας όπως πλέον ανακοινώθηκε και από το Πρωτοδικείο της Αλεξανδρούπολης ,είναι απολύτως σεβαστό.

Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία παραμένει ισχυρός κεντρικός πόλος του πολιτικού μας συστήματος συνεχίζοντας να εκφράζει τις αρχές της Αριστεράς και των Προοδευτικών δημοκρατικών δυνάμεων της χώρας.

Προσωπικά για εμένα αυτές οι εκλογές ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία και θα ήθελα να σταθώ στην αγάπη που εισέπραξα από όλους εσάς , σε κάθε άκρη του νομού μας μέσα σε αυτή τη σύντομη προεκλογική περίοδο που διανύσαμε.

Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους συντοπίτες  που με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους.

Η στήριξη σας μου δίνει τη δύναμη να συνεχίσω να αγωνίζομαι, όπως σας υποσχέθηκα με το ίδιο σθένος και δύναμη από οποίο πόστο και αν βρίσκομαι.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους φίλους, τους συντρόφους και τους συνεργάτες μου που βρεθήκαμε μαζί σε αυτό τον αγώνα, για τη στήριξη που έδωσαν στον ΣΥΡΙΖΑ και σε εμένα.

Μία εκλογική αναμέτρηση τελείωσε, ο αγώνας όμως δε σταματά εδώ. Δεν θα σταματήσουμε να παλεύουμε για τη δημοκρατία, την ειρήνη, την δίκαιη ανάπτυξη, για την υπεράσπιση του κοινωνικού κράτους, της δημόσιας περιουσίας ,των κοινωνικών δικαιωμάτων και την ανάπτυξη της υγιούς επιχειρηματικότητας.

Θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε όλα αυτά που χρειάζεται ο Έβρος μας και συνεχίζουμε με δύναμη, αισιοδοξία και περισσότερη θέληση!

Τέλος εκφράζω τα συγχαρητήρια μου στην συντρόφισσα Νατάσα Γκαρά καθώς και στους υπολοίπους βουλευτές του Έβρου για την επιτυχία τους και τους εύχομαι καλή δύναμη στα καθήκοντα που αναλαμβάνουν.

 

Σας ευχαριστώ.

Μενέλαος Μαλτέζος

ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία