Τεράστιες καταστροφές σε αγροτικές καλλιέργειες σε πολλές περιοχές του Δημου Αλεξανδρουπολης και Κομοτηνής

Δυστυχώς μετά της χθεσινές ζημιές και σήμερα είχαμε έντονη χαλαζόπτωση και τεράστιες καταστροφές σε αγροτικές καλλιέργειες σε πολλές περιοχές του Δημου Αλεξανδρουπολης και Κομοτηνής .


Για τον καλύτερο συντονισμό της κατάστασης ο αγροτικός σύλλογος Αλεξανδρουπολης μαζι με τον αγροτικό σύλλογο Κομοτηνής ήρθαμε σε συνεννόηση με τον προϊσταμενο του περιφερειακού γραφείου του ΕΛΓΑ και συναποφασίστηκε την Πέμπτη και την Παρασκευή κλιμάκιο του ΕΛΓΑ να επισκεφθεί την πληγείσες περιοχές .
Επίσης αποφασίστηκε οι δυο σύλλογοι απο κοινού να διοργανώσουμε την Δευτέρα η την Τρίτη συνάντηση στην περιφέρεια με την παρουσία του ΕΛΓΑ για τη καλύτερη και γρηγορότερη αντιμετώπιση του προβλήματος .


Ο αγροτικός κόσμος εδω και χρόνια πληρώνει με το παραπάνω της ασφαλιστικές του υποχρεώσεις ,τώρα ηρθε η ωρα και βάση του κανονισμού ο φορέας ασφάλισης των αγροτών
να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, να εκτιμήσει γρήγορα και σωστά της ζημιές οπως επίσης και να πληρώσει σε γρήγορους χρόνους τους παραγωγούς που επλήγησαν απο τα καιρικά φαινόμενα !


Εδω θελουμε να τονίσουμε οτι δεν ζητάμε ουτε ελεημοσύνη ουτε χάρη ζητάμε και απαιτούμε σωστή δίκαιη και γρήγορη αποζημίωση βάση του κανονισμού του ΕΛΓΑ .

 

Αγροτικός & Κτηνοτροφικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης